Zonder probleem afspraak maken voor pedicure: salons zijn telefonisch goed bereikbaar



Telefonische bereikbaarheid pedicure

Veel mensen hebben in de winter last van een dipje of zitten niet zo lekker in hun vel. Het kan dan helpen om eens een bezoek te brengen aan een pedicuresalon. Voeten zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam en het is van belang dat mensen hun voeten goed verzorgen. Een pedicure kan er wellicht voor zorgen dat men zich beter voelt. Om te weten welke behandelingen een pedicuresalon aanbiedt, kan telefonisch contact op worden genomen. Maar zijn pedicuresalons telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 825 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "pedicure". Deze nummers worden in het bestand gemarkeerd als "slecht bereikbaar" wanneer er drie keer of vaker geen gehoor wordt gegeven aan een oproep en er geen mogelijkheid bestaat om een bericht achter te laten. Dit houdt in dat er op dat moment geen antwoordapparaat beschikbaar was. Dit was bij 22 pedicuresalons het geval, hetgeen neerkomt op 2,7% van de slecht bereikbare gevallen. Dat betekent dat 97,3% van de telefoonnummers weinig tot geen klachten krijgt.

Groningse salons scoren het slechtst

Uit het onderzoek naar de telefonische bereikbaarheid van pedicuresalons is gebleken dat de salons in Groningen telefonisch het slechtst bereikbaar zijn. Daar is 9,1% van de salons telefonisch niet goed bereikbaar. Zeeland, Friesland en Drenthe scoren daarentegen wel heel goed. Daar zijn geen pedicuresalons gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Belang van telefonische bereikbaarheid

Een pedicurebehandeling kan erg nuttig zijn voor het optimaal verzorgen van voeten. De schoonheidsspecialist kan likdoorns verwijderen, nagelproblemen oplossen, eelt verwijderen en advies geven. Om een afspraak te maken zullen veel klanten telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het is voor een pedicuresalon dan ook erg belangrijk om telefonisch goed bereikbaar te zijn. Uit dit onderzoek blijkt dat de meeste pedicuresalons goed scoren op telefonische bereikbaarheid. Hoewel het percentage in Groningen ook vrij laag is, is er daar nog wat ruimte voor verbetering.

Percentage slecht bereikbaar per provincie

  1. Groningen: 9,1%
  2. Limburg: 4,8%
  3. Overijssel: 4,8%
  4. Flevoland: 4,4%
  5. Noord-Holland: 3,4 %
  6. Noord-Brabant: 2,9%
  7. Gelderland: 2,8%
  8. Zuid-Holland: 2,1%
  9. Utrecht: 1,9%
  10. Zeeland, Friesland en Drenthe: 0%

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.




Zoeken
Zoek