Places logo
Menu

Hoe werkt Places Websites?

card_membership
1Maak gratis een Places account aan

Maak gratis een account aan bij Places en krijg toegang tot veel verschillende website-ontwerpen.

arrow
format_paint
2Personaliseer je website

Kies het ontwerp dat het best bij jouw bedrijf past.

arrow
trending_up
3Vergroot je bereik en daarmee je omzet

Je website vergroot je online zichtbaarheid waardoor je vanzelf nieuwe klanten zal ontvangen.

Premium

Premium website? Laat Places je website maken

Wil je tijd besparen en toch beschikken over een unieke website? Laat je website volledig instellen door het Places Team. Je krijgt extra websiteopties en je bent beter vindbaar. Het werkt als volgt: je kiest voor het websitepakket en Places gaat voor je aan de slag. Het kost je geen extra moeite en je bent vindbaar met een unieke website.

Website laten maken
Responsive website mobiel laptop
Gratis

Start met een gratis website

Meld je bedrijf aan bij Places en creëer in enkele minuten een gratis website voor je bedrijf. De website wordt ook aangemeld in Google. Zo ben je direct vindbaar voor nieuwe klanten.

Gratis website
Man werkt laptop administratie
Starten

Gratis zelf een website maken of een website laten maken?

Bij Places kun je zelf gratis een website maken of je kunt ervoor kiezen om een website laten maken. Als je je aanmeldt bij Places kun je in 10 eenvoudige stappen een website maken. De website is direct zichtbaar en zal worden aangemeld in Google. Als je de website laat maken geef je Places de opdracht om voor je een website in te stellen. Je krijgt daar nog meer opties bij. Bekijk de verschillen van de pakketten.

Bekijk verschillen
Man vrolijk website
Domein

Kies een domeinnaam

Je hebt ook de mogelijkheid om alleen een domeinnaam te registreren. Bekijk direct of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is. Registreer de domeinnaam en profiteer van het aanbod om gratis een website te maken. Zo maak je voor de beste prijs een professionele indruk bij jouw potentiële klanten!

Domeinnaam registreren
wij-helpen-je-online-website

De voordelen van een website via Places.nl

install_desktop
Uniek Places Website Dashboard

Gemakkelijk je website instellen en beheren via je eigen dashboard.

verified
Beter vindbaar via Google

Ingebouwde Google Maps functie en aanmelding van jouw website in de Google zoekmachine inbegrepen.

trending_up
Realtime inzicht in statistieken

Belangrijke statistieken, zoals het aantal bezoekers in de laatste 30 dagen, direct inzichtelijk.

message
Direct in contact met jouw klant

Eenvoudig in contact met jouw klant door het tonen van juiste bedrijfsgegevens en een contactformulier.

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Veelgestelde vragen over Places Websites

Voor wie is een Places Website geschikt?
Een Places Website is uitermate geschikt voor ondernemers die online zichtbaar willen zijn met een doeltreffende website. Middels een Basis of Professioneel website pakket profiteer je van de instelservice door een van onze website specialists. Zo ben jij als ondernemer goed online zichtbaar daar waar je potentiële klanten je zoeken, zowel op mobiele apparaten als op desktopcomputers.
Wat is het verschil tussen een basis en professionele website?
Het belangrijkste verschil is het platform waarop de websites zijn gebouwd. Op ons eigen platform zijn de personalisatiemogelijkheden beperkter dan bij Wordpress. Voor een professionele website werken wij met Wordpress en Elementor. Hiermee zijn we in staat om de website volledig naar jouw wens in te richten. Hiernaast installeren en onderhouden we de meest belangrijke plugins zodat jouw nieuwe Wordpress site optimaal vindbaar is en blijft in Google.
Hoe kan ik een website bestellen?
Je kunt direct online een website bestellen door op de bestellink te klikken. Na het invullen van alle benodigde gegevens nemen wij de volgende werkdag contact met je op om de details te bespreken. Na deze intake gaan onze website professionals voor jou aan de slag om de website te realiseren.
Hoe beheer ik mijn Places Website?
Met een Website Basis kun je via de online omgeving van Places.nl pagina's en tekst toevoegen. Bij Website en Webshop Professioneel kun je via je ingelogde pagina doorklikken naar de Wordpress omgeving. Hier vind je alle mogelijkheden om de website aan te passen naar jouw wens.
Maken jullie al mijn gewenste webpagina's?
Er zitten standaard 2 pagina's inbegrepen bij het Places Website Basis pakket en 4 pagina's bij het Places Website Professioneel pakket. We kunnen hier uiteraard nog veel meer pagina's en content aan toevoegen als jij dat wil. Hier gaat natuurlijk de nodige tijd in zitten, daarom rekenen we hier €55 per uur voor, exclusief BTW.
Plaatsen jullie ook alle producten als ik een webshop bestel?
Bij het Places Webshop Professioneel pakket zitten een viertal productplaatsingen inbegrepen zodat jij weet hoe je op een goede manier producten kan toevoegen aan de webshop. Uiteraard kun je onze content marketeers ook aan het werk zetten om meer producten te plaatsen.

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!