Places logo
Menu
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Jouw bedrijf laten groeien? Wij vertellen je hoe

Wij helpen ondernemers groeien met slimme online marketing oplossingen. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in.

Plan een gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Advertentie bekijken

Hoe werkt een adviesgesprek?

1Maak een afspraak

Kies een geschikt moment en voer je gegevens in. Je ontvangt een bevestigingsmail met een link voor het videogesprek.

arrow
2Zorg dat je klaar zit

Ga op het moment van jouw afspraak klaarzitten achter je pc of laptop. Open de link naar Microsoft Teams die je hebt ontvangen in de bevestigingsmail.

arrow
3Start je gratis adviesgesprek

Je krijgt van ons een kosteloze online marketing check en inzicht over je huidige online vindbaarheid.

"Het adviesgesprek van Places gaf mij direct nieuwe inzichten op het gebied van online marketing. Tips waar ik zelf eigenlijk direct mee aan de slag kan maar liever iemand mee aan het werk zet."
Kim S
starstarstarstarstar

Veelgestelde vragen over het adviesgesprek

Hoe kan ik een adviesgesprek aanvragen op Places.nl?
Je kunt eenvoudig een adviesgesprek inplannen via onze website door op de link te klikken of de boekingsbutton bovenaan de pagina te gebruiken. Selecteer in de kalender een moment dat jou uitkomt.
Wat kan ik verwachten van het adviesgesprek bij Places.nl?
Het gesprek richt zich op het vergroten van de lokale online zichtbaarheid van jouw onderneming. We onderzoeken samen hoe je momenteel klanten aantrekt en zetten dit om in concrete online acties, zoals het optimaliseren van je Google Bedrijfsprofiel en website.
Hoe lang duurt een adviesgesprek bij Places.nl?
Een gesprek duurt gemiddeld 30 minuten. Binnen deze tijd krijg je inzicht in de online lokale kansen voor jouw bedrijf.
Wat kost een adviesgesprek bij Places.nl?
Het adviesgesprek is volledig gratis. Het doel is om je kennis te laten maken met alle online mogelijkheden voor jouw onderneming. Na het gesprek kun je kiezen om zelf aan de slag te gaan of je kunt onze diensten tegen een aantrekkelijk maandtarief inschakelen.
Met welke specifieke vragen kan ik terecht bij het adviesgesprek?
Je kunt met alle vragen rondom online marketing en de digitale groei van je onderneming bij ons terecht. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, social media marketing of het verbeteren van je website, ons team staat klaar om je te helpen.
Kan ik een adviesgesprek krijgen zonder zelf in beeld te komen?
Ja, het is mogelijk om het gesprek te voeren zonder dat je zelf in beeld bent. Je kunt ervoor kiezen om de camera uit te schakelen, en we kunnen nog steeds een productieve sessie hebben via audio-only.
Zijn de adviesgesprekken op Places.nl vertrouwelijk en beveiligd?
Ja, alle adviesgesprekken zijn strikt vertrouwelijk. We maken gebruik van beveiligde platforms voor onze gesprekken en zorgen ervoor dat jouw informatie en gespreksdetails privé blijven.
Ik heb problemen met het plannen van een afspraak, kan ik dit op een andere manier doen?
Als je problemen ondervindt met het online plannen, kun je ons altijd telefonisch of via e-mail bereiken. Ons team helpt je dan persoonlijk met het inplannen van je adviesgesprek.
Wat is Microsoft Teams en is het veilig?
Microsoft Teams is een communicatieplatform dat onderdeel is van de Microsoft 365-familie. Het is ontworpen voor samenwerking en communicatie, inclusief videoconferenties. Teams is gebouwd met sterke beveiligingsmaatregelen om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen, wat het een veilige keuze maakt voor zakelijke communicatie.