Places logo
Menu

De pakketten en prijzen van Places Antwoordservice

Basis Extra
Hoeveel gesprekken kunnen we van je overnemen?

1,75 per gesprek buiten de bundel met AI
1,95 per gesprek buiten de bundel zonder AI
  • Persoonlijke telefoonaanname
  • Gratis instelservice
  • Doorverbinden naar medewerkers
  • Gespreksverslag per e-mail en SMS
35,00 Per maand Looptijd van 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
Bestellen

Probeer 30 dagen gratis

Wij nemen een maand lang gratis je zakelijke telefoon aan tot een maximum van 50 gesprekken.

Zo is jouw bedrijf altijd bereikbaar en kun jij ongestoord je werk doen!

Gratis uitproberen
Diks autoverhuur
    star star star star star
"Wij zijn al jaren klant van Places Antwoordservice en zijn dik tevreden. Met de Antwoordservice zijn we 24/7 bereikbaar en wordt de telefoon altijd op..."
Diks autoverhuur
Diks autoverhuur
tibica.nl
    star star star star star
"Fijn bedrijf. Ik heb een website laten maken door places.nl. Er was duidelijke communicatie, er werd alles aan gedaan om mijn website snel online te h..."
Eric Roelofsen
tibica.nl
Slagerij Nes
    star star star star star
"Een paar jaar geleden zijn wij voor onze website en promotie op internet in zee gegaan met Places.nl. Tot op heden nog erg tevreden met de onze websit..."
Slagerij Nes
Slagerij Nes

Onze voorwaarden Transparant – scherpe tarieven – hoge service

euro
Geen bijkomende kosten

Bij het aanschaffen van de Places Antwoordservice hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Bij ons betaal je geen aansluitkosten en administratiekosten. Daarnaast verbinden wij kosteloos gesprekken voor je door.

card_membership
Onze abonnementen

Alle abonnementen zijn op basis van jaarcontracten. Na het eerste jaar wordt het jaarabonnement omgezet in een maandabonnement. Abonnementen gaan altijd in op de eerste dag van de eerstvolgende maand. Eén gesprek staat gelijk aan drie minuten gespreksafhandeling.

gavel
Voorwaarden

Een zogenoemde 'gebroken' maand wordt eenmalig naar verhouding in rekening gebracht. Je kunt dus per direct gebruikmaken van de Antwoordservice. Je betaalt middels automatische incasso en deze is op basis van vooruitbetaling. Bij eventuele overschrijding van je bundel worden deze extra kosten verrekend op de eerstvolgende factuur.

Bereikbaarheid

7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor je klanten

Telefonisch contact blijft de voorkeur houden van bestaande en potentiële klanten. Als ondernemer kun je hiermee je voordeel doen. Met Places Antwoordservice krijgen je klanten altijd gehoor. Onze Antwoordservice is 7 dagen per week beschikbaar, ook voor het doorverbinden van oproepen.

Probeer gratis
Flexibel doorschakelen antwoordservice

Veelgestelde vragen over Places Antwoordservice

Wat is Places Antwoordservice?
Wanneer jij niet in de gelegenheid bent je telefoon op te nemen doen wij dat voor jou. Indien gewenst is het ook mogelijk om door te schakelen naar een ander telefoonnummer. Zo is jouw bedrijf altijd bereikbaar en kun jij ongestoord je werk doen.

Met de Places Antwoordservice bespaar je personeelskosten en worden bestaande en potentiële klanten altijd gehoord. Specifieke wensen kun je altijd met ons bespreken.
Hoe werkt het doorschakelen?
Zodra je een pakket hebt afgesloten, ontvang je van ons een uniek telefoonnummer waarnaar je jouw toestel kunt doorschakelen. Dit is vaak één eenvoudige handeling waarbij we jou graag helpen. Het uitschakelen van de doorschakeling is iets wat alleen jij kunt doen. Dit doe je vanaf je eigen toestel of via je eigen belsysteem.
Hoe kan ik mijn gesprekken beheren?
Nadat je hebt ingelogd op Places.nl vind je onder het tabblad 'Antwoordservice' een totaaloverzicht van al je gesprekken. Ook kun je hier te allen tijde je persoonlijke belscript aanpassen. Na ieder afgehandeld gesprek ontvang je een gespreksverslag per e-mail.
Is Places Antwoordservice 7 dagen per week beschikbaar?
Jazeker! Je kunt 7 dagen per week gebruikmaken van Places Antwoordservice. Mocht je op bepaalde momenten liever niet je telefoon naar ons doorgeschakeld hebben, kun je de doorschakeling eenvoudig uit- en aanzetten.

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Wil jij ook gebruikmaken van Places Antwoordservice? Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden!