Professionele website laten maken en onderhouden door Places.nl

Wij maken betaalbare professionele websites voor ondernemers

  Een website door Places.nl

 • Je website is Google vriendelijk
 • Voorzien van een eigen domeinnaam en e-mail
 • Makkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar
 • Inclusief maandelijks onderhoud
 • 24/7 klantenservice voor al je vragen

Offerte aanvragen

Wij zijn specialisten in het bouwen van websites

Jij bent een vakman in jouw werkgebied en wilt dit online aan de wereld tonen. Maar hoe zorg je ervoor dat precies jouw website eruit springt?

Onze specialisten maken, met jouw goedkeuring, een website welke toegespitst is op jouw branche en jouw bedrijf. Deze specialisten kunnen het template aanpassen aan jouw wensen, zodat de website echt uniek wordt.

Zo ben jij snel voorzien van een professionele en werkende website en dragen wij de zorg dat dit allemaal werkend in WordPress wordt gemaakt. Met Places.nl ben je binnen enkele dagen online.

Website voor vakman

Standaard website

Welk website pakket past bij mij?

Er zijn twee mogelijkheden bij Places.nl websites. De meest eenvoudige oplossing is een standaard website door Places.nl. Hier kun je kiezen uit enkele templates en ben je vrijwel direct online. Wil je een website met meer mogelijkheden, dan bieden wij Wordpress websites aan.

Wordpress is het meest gebruikte content management systeem in de wereld. Met andere woorden; een platform om websites in elkaar te zetten, alsmede een tool achter de schermen welke ervoor zorgt dat je website er professioneel uitziet en goed werkt. Wanneer je je website inricht middels WordPress dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meer informatie over websites


Webshop laten maken door Places.nl

Wij van Places.nl kunnen je ook ontzorgen bij het ontwikkelen van je eigen webshop. Met ons Webshop Premium pakket ontwikkelen we een op maat gemaakte webshop en onderhouden we deze voor je.

Zo heb jij geen omkijken naar je webshop en kun je je bezig houden met de verkoop van je producten.

Meer informatie over webshops

Webshop

Content

Content zelf aanleveren of ontzorgd worden door Places.nl

Wanneer je kiest voor een WordPress website door Places.nl dan ben jij in ieder geval verzekerd van een perfect werkende en ogende Wordpress website. Je kiest vervolgens zelf in hoeverre jij betrokken wordt in het proces. Een website is je visitekaartje, waarop jij je diensten of producten mooi verkoopt. Hiervoor is het nodig om content te hebben die je diensten of producten goed omschrijven. Deze content bestaat uit zowel beeld als tekstmateriaal.

1) Het is mogelijk dat jij ons alles aanlevert, zodat wij dit kunnen verwerken in je website.

2) Wij hebben (marketing) specialisten in dienst welke deze content voor jou kunnen schrijven. Op deze manier ontzorgd Places.nl jou hierin en kun jij je tijd besteden aan waar jij goed in bent.


SEO

Zowel WordPress als Places.nl staan bekend om hun prioriteit bij SEO, dit staat voor zoekmachine optimalisatie. Dat resulteert in meer verkeer richting je website middels zoekmachine resultaten. Naast het SEO proof inrichten en onderhouden van je website kan Places.nl je ook ondersteunen in de tekst die je op je website toont. Want we zorgen niet alleen dat de technische kant van je website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om geschikte en gerichte content voor je website te laten schrijven door ons.

Meer informatie over SEO

SEO

 • Responsive design Het beste website formaat voor alle apparaten

  Het resultaat van een website laten maken bij Places Websites is altijd een responsive website. Op elk apparaat het beste design.

 • Rating en reviews Vergroot het vertrouwen met reviews

  Een reviewpagina is gemakkelijk toe te voegen. Hierdoor kan iedere bezoeker jouw onderneming een rating geven met daarbij een uiteindelijke score.

 • Statistieken Bekijk hoe de website scoort

  Wat is de performance? Hoeveel bezoekers heb je de afgelopen maand gehad? Deze vragen zijn erg belangrijk. Bij het maken van een premium website beschik je over deze informatie.

 • Website laten maken met eigen domeinnaam Gebruik jouw bestaande domeinnaam

  Heb je een eigen domeinnaam en wil je deze gebruiken voor de website? Dat kan. Bij Places zijn verschillende mogelijkheden om je eigen domeinnaam te koppelen of een domeinnaam regsitreren.

 • Premium ondersteuning Een antwoord op al je vragen

  Zodra je hebt gekozen voor website laten maken, wordt de site op basis van je wensen gemaakt en ingericht. Daarnaast kunnen wij een zakelijk e-mailadres voor jou instellen.

 • Extra pagina's Toon specifieke informatie op een aparte pagina

  Hebt jouw bedrijf een rijke geschiedenis en wil je graag een pagina wijden aan de geschiedenis? Het is erg eenvoudig zelf pagina's aan te maken en de pagina te beheren.

 • Facebook integratie Een koppeling met jou Facebook profiel

  Jou social media profielen mogen natuurlijk niet ontbreken op de website. Als je je Facebook profiel doorgeeft aan Places, kan de profielpagina een prominente plaats krijgen op de website.

 • Promotie Jou website vindbaar op de beste platformen

  Je hebt de website laten maken. Places Websites helpt jou met een goede start! Je krijgt een websitelink op Openingstijden.com en Telefoonboek.nl. Zo bereik je direct miljoenen mensen per maand.

 • Aanmelden in Google Direct vindbaar voor mensen die jou zoeken

  De meeste bezoekers zullen via de zoekmachine bij jou uitkomen. Bij Places zal je website altijd worden aangemeld in Google. Daardoor kunnen bezoekers je gemakkelijk online vinden.


Website laten maken voor je bedrijf? Vraag offerte aan

Voer je gegevens in en we nemen graag contact met je op, of ga direct zelf aan de slag
Places advieslijn: 024 - 2005 747
4,5
(1756)

De 6 garanties van Places

 • Een voordelig tarief vanaf €23,00 per maand
 • Wij stellen jouw website gratis in
 • 24/7 persoonlijke klantenservice
 • Beveiligde website middels SSL
 • Inclusief gratis domeinnaam
 • Dezelfde dag nog aangemeld in Google
iDeal betaling is ingelogd mogelijk
Bestel direct online

Website laten maken door Places.nl

Places.nl is de bedrijvenportal voor ondernemers in Nederland
240.184 bedrijven gingen je voor op Places.nl

Telefonisch contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

024 - 2005 747

E-mail contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

website@places.nl