Menu

Optimaal telefonisch bereikbaar met Places Telefoonservice

  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Gespreksverslag per e-mail
  • Probeer de telefonservice 30 dagen gratis

Veel tevreden klanten van Places Antwoordservice gingen u voor. In samenwerking met telefoonboek.nl hebben wij al veel ondernemers mogen helpen in het verbeteren van hun telefonische bereikbaarheid.


Optimale bereikbaarheid voor de scherpste prijs

Mis nooit meer een klant met onze voordelige antwoordservice
Business
100 gesprekken
Aansluitingskosten
Per gesprek*
Buiten de bundel

€ 95,-
Gratis
€ 0,85

Contactcare

€ 321,25
-
€ 1,25

Antwoordservice Nederland

€ 184,95
-
€ 1,75

DirectTeleservice

€ 336,25
-
€ 2,14

* Een gesprek staat gelijk aan drie minuten gespreksafhandeling

Bekijk bundels en prijzen
Download Whitepaper

"Bij Places Antwoordservice staan we uw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens uw belscript, zodat wij uw klanten helpen precies zoals u dat zelf ook zou doen"

Kiki - Telefoniste Places

"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voor u aan te nemen"

Lynn - Telefoniste Places

"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk"

Ellen - Telefoniste Places
"Wij zijn al jaren klant van Places Antwoordservice en zijn dik tevreden. Met de Antwoordservice zijn we 24/7 bereikbaar en wordt de telefoon altijd opgenomen precies zoals wij dat zelf ook zouden doen."
Diks Autoverhuur

Persoonlijke telefoonservice

Met Places Antwoordservice is uw bedrijf altijd bereikbaar voor bestaande en potentiële klanten. De telefoon wordt beantwoord volgens het belscript dat u opgesteld heeft samen met onze servicemedewerker. Wij trainen vervolgens de medewerkers van onze telefoonservice zodat het lijkt alsof een echte medewerker de telefoon opneemt. Niet alleen helpt dit het serviceniveau van uw bedrijf te vergroten, maar zorgt u er ook voor dat potentiële klanten niet verloren gaan.

Met de telefoondienst van Places heeft u dus zekerheid dat al uw klanten te woord worden gestaan. Wij begrijpen dat het voor u lastig kan zijn de voordelen te herkennen van een Antwoordservice. Daarom kunt u eerst gratis kennis maken met ons door een proefpakket aan te vragen. Hiermee kunt u 30 dagen gratis gebruik maken van onze diensten. Deze proefperiode loopt automatisch af, waardoor u nergens aan vast zit. Zo kunt u alle voordelen ervaren van Places Antwoordservice en bepaalt u na deze proefperiode zelf of een Antwoordservice bij uw bedrijf past.

Gratis adviesgesprek?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug. Gratis en makkelijk.