Vraag een gratis proefperiode aan

Antwoordservice Advieslijn: 024 – 3506953

Uw bedrijf altijd bereikbaar met Places Antwoordservice

  • 24/7 telefonisch bereikbaar voor uw klanten
  • Professionele telefonistes die uw klanten altijd telefonisch te woord staan
  • Probeer 30 dagen gratis, deze proefperiode stopt automatisch

Veel tevreden klanten van Places Antwoordservice gingen u voor. In samenwerking met telefoonboek.nl hebben wij al veel ondernemers mogen helpen in het verbeteren van hun telefonische bereikbaarheid.


Optimale bereikbaarheid voor de scherpste prijs

Mis nooit meer een klant met onze voordelige antwoordservice
Business
100 gesprekken
Aansluitingskosten
Per gesprek*
Buiten de bundel

€ 95,-
Gratis
€ 0,85

Contactcare

€ 321,25
-
€ 1,25

Antwoordservice Nederland

€ 184,95
-
€ 1,75

DirectTeleservice

€ 336,25
-
€ 2,14

* Een gesprek staat gelijk aan drie minuten gespreksafhandeling

Bekijk bundels en prijzen
Download brochure

"Bij Places Antwoordservice staan we uw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens uw belscript, zodat wij uw klanten helpen precies zoals u dat zelf ook zou doen"

Kiki - Telefoniste Places

"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voor u aan te nemen"

Lynn - Telefoniste Places

"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk"

Ellen - Telefoniste Places
"Wij zijn al jaren klant van Places Antwoordservice en zijn dik tevreden. Met de Antwoordservice zijn we 24/7 bereikbaar en wordt de telefoon altijd opgenomen precies zoals wij dat zelf ook zouden doen."
Diks Autoverhuur

Persoonlijke telefoonservice

Uw bedrijf altijd bereikbaar met persoonlijke telefoonaanname? Dat is mogelijk dankzij Places Antwoordservice. Onze medewerkers trainen wij om de telefoon zo aan te nemen zoals u dat wenst. Niet alleen helpt dit het serviceniveau van uw bedrijf te vergroten, u zorgt er ook voor dat potentiële klanten niet verloren gaan. Met de antwoordservice van Places bent u altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

Een telefoongesprek is het eerste contactmoment dat u heeft met een klant. De (potentiële) klant neemt de moeite om uw bedrijf te bellen. Niets is vervelender dan dat er vervolgens niet wordt opgenomen. Een voicemail of antwoordapparaat is een oplossing maar mist persoonlijkheid. Een getrainde medewerker van onze telefoonservice die uw klant te woord staat of de oproep voor u doorverbindt komt professioneel over. Mis geen klant meer, start met de antwoordservice.