Places logo
Menu

De pakketten en prijzen van Places Social Media Beheer

Basis
Hoeveel posts per week wil je hebben?
Jouw social media kanalen
 • Strategiesessie
 • Facebook & Instagram
 • Inrichten van kanalen
 • Verzorgde huisstijl
 • Persoonlijke contentkalender
 • 2 posts per week
 • Hashtagmarketing
 • Reageren op comments
Service
 • Maandelijkse rapportage
 • 7 dagen per week support
139,00 Per maand Looptijd van 12 maanden
Bestellen

Onze klanten over Places.nl

praktijkmarijetuiten.nl
  star star star star star
"Uitstekende ervaringen met places.nl. Zeer goede klantenservice, altijd goed bereikbaar. Mijn vraag naar aanpassingen en verbeteringen op mijn website..."
Marije Tuiten
praktijkmarijetuiten.nl
tibica.nl
  star star star star star
"Fijn bedrijf. Ik heb een website laten maken door places.nl. Er was duidelijke communicatie, er werd alles aan gedaan om mijn website snel online te h..."
Eric Roelofsen
tibica.nl
  star star star star star
"Een paar jaar geleden zijn wij voor onze website en promotie op internet in zee gegaan met Places.nl. Tot op heden nog erg tevreden met de onze websit..."
Slagerij Nes

Onze voorwaarden Transparant – scherpe tarieven – hoge service

credit_card_off
Geen bijkomende kosten

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Afhankelijk van je pakket ben je voor een vast bedrag van €139, €298 of €349 per maand klaar.

store
Onze abonnementen

Je kunt kiezen tussen de abonnementen Places Social Media Beheer Basis, -Professioneel en -Premium.

settings_applications
Voorwaarden

Je sluit Places Social Media Beheer voor één jaar af, daarna is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. De eerste maandbetaling vindt plaats via iDeal, daarna betaal je maandelijks middels automatische incasso op basis van vooruitbetaling.

Basis

Een vliegende start met Social Media Beheer Basis

Places Social Media Beheer Basis is ideaal voor kleine bedrijven die net beginnen met social media en hun online aanwezigheid willen vergroten. Met dit pakket plaatsen we iedere week twee posts op zowel jouw Instagram-account als jouw Facebook-account. Zo zorgen we voor een consistente aanwezigheid op social media, zonder dat dit ten koste gaat van jouw dagelijkse werkzaamheden.

Meer weten
Places Social Basis
Professioneel

Versterk je online aanwezigheid met Social Media Beheer Professioneel

Places Social Media Beheer Professioneel is perfect voor bedrijven die al enige ervaring hebben met social media en hun online aanwezigheid verder willen vergroten. Met dit pakket plaatsen we drie posts per week op zowel jouw Instagram-account als jouw Facebook-account. Zo vergroten we jouw zichtbaarheid en betrokkenheid bij je doelgroep.

Meer weten
Places Social Professioneel
Premium

Behaal het maximale met Social Media Beheer Premium

Het Premium Social Media Beheer pakket is uitermate geschikt voor bedrijven die al actief zijn op social media en nog een stap verder willen gaan. Met dit pakket plaatsen we iedere week vijf posts op zowel jouw Instagram-account als jouw Facebook-account. Zo zorgen we voor een consistente interactie met jouw doelgroep en vergroten we de kans op nieuwe klanten.

Meer weten
Places Social Premium

Veelgestelde vragen over Places Social Media Beheer

Wat is een social media strategie?
Een social media strategie is een plan van aanpak om op een effectieve manier gebruik te maken van social media voor het bereiken van specifieke doelen, zoals meer naamsbekendheid, klantbetrokkenheid of verkoop.
Voor wie is social media beheer geschikt?
Social media beheer is geschikt voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun merk willen versterken via social media, maar niet de tijd of kennis hebben om dit zelf te doen.
Wat zijn de voordelen van social media beheer?
Social media beheer brengt vele voordelen met zich mee. Het vergroot de online zichtbaarheid van jouw bedrijf, vergroot de betrokkenheid en interactie met klanten en het versterkt jouw merkidentiteit. Het allermooiste? Je genereert concrete leads en sales!
Wat zijn de kosten van social media beheer?
De kosten van social media beheer variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest. We bieden drie verschillende pakketten aan, waarbij de prijzen beginnen bij €139 per maand voor ons basispakket. Ons professionele pakket kost €298 per maand en het premium pakket kost €349 per maand. Afhankelijk van jouw behoeften en doelen kies je een pakket dat aansluit bij jouw bedrijf.
Hoe bereik ik mijn klanten op social media?
Social media beheer is een effectieve manier om in contact te komen met je klanten. Het consistent plaatsen van relevante content en het actief reageren op comments, zorgt ervoor dat je op een laagdrempelige manier een band opbouwt met je klanten en hun aandacht weet vast te houden.
Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie mijn bedrijf leren kennen?
Wanneer jij besluit met ons samen te werken, starten we met een strategiesessie om jouw bedrijf goed te leren kennen. We vinden het belangrijk om te begrijpen wat jij doet, wie jouw doelgroep is en wat jouw belangrijkste doelen zijn. Op deze manier kunnen we een social media strategie vaststellen die perfect aansluit bij jouw bedrijf.
Hoe lang gaan we samenwerken?
Je sluit het pakket af voor een looptijd van 12 maanden, hierna is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. We zijn ervan overtuigd dat een langdurige samenwerking nodig is om consistentie te waarborgen en de gestelde doelen te bereiken.

In deze periode zorgen we voor een optimale inrichting van de kanalen, plaatsen we kwalitatieve content, reageren we op comments en optimaliseren we de prestaties van jouw social media kanalen.

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!