Webshop laten maken voor je bedrijf door Places.nl

Professionele webshop en onderhoud voor een vast bedrag per maand

  Een webshop door Places.nl

 • Gebouwd op het Woocommerce platform
 • Inclusief aanmelding betaalprovider
 • Vast tarief per maand van € 79-
 • Content ondersteuning mogelijk
 • 24/7 klantenservice voor al je vragen

Offerte aanvragen

Naast het ontwerpen van professionele websites is Places.nl ook gespecialiseerd in het maken van webshops. Een webshop is aanzienlijk ingewikkelder dan enkel een website maken, het is dus ook erg wijs om daar hulp bij te zoeken. Je wens om een werkende webshop te hebben komt nu een stap dichterbij. Lees hieronder waarom Places.nl een geschikte partner is bij het maken van een webshop. We zeggen hier al bewust partner, omdat een webshop van beide partijen inzet vergt. Wij regelen de inrichting van de webshop en helpen je met de aanmelding van de financiële zaken; zoals het aanmaken van een account bij mollie. Jij levert je gegevens aan zodat wij deze op een juiste wijze voor je kunnen instellen.


Professionele Woocommerce webshops

Voor een webshop heb je meer nodig dan enkel WordPress, bijvoorbeeld een plug-in als WooCommerce. Het is een plug-in welke je in staat stelt om op je website een verkooppagina te maken. Je bezoekers / klanten kunnen op je website op een product klikken, deze in een winkelmandje plaatsen en deze vervolgens bestellen. WooCommerce is de plug-in die dit 'achter de schermen' voor je regelt en wij zorgen dat deze plug-in op een juiste wijze wordt geïntegreerd in je website.

Webshop WooCommerce
Webshop Ideal

Jouw klanten rekenen af met iDeal

Om een betaalmogelijkheid te bieden aan klanten maken wij een account voor je aan bij mollie. Voor jou is het gratis en zij regelen alle betalingen. Vervolgens betaal je een klein bedrag (10-15 cent per transactie) aan Mollie voor de bewezen diensten, dit kun je in je prijs verwerken. Zo krijgt jouw klant automatisch een werkende betaalpagina te zien en krijg jij een melding wanneer iemand een bestelling heeft geplaatst.

Productteksten fotos / producten toevoegen

Naast een werkende betaalfunctie bestaat een webshop uiteraard ook uit daadwerkelijke producten. Wij richten de webshop zo in dat jij gemakkelijk producten kunt toevoegen of verwijderen. Verder zullen wij de eerste twee producten alvast toevoegen voor jou en zo kan jij direct omzet genereren.

Mocht je het toch lastig vinden om zelf nieuwe producten toe te voegen, dan is het uiteraard tegen meerprijs ook mogelijk om dit door ons te laten doen. Daarvoor kun je altijd contact met ons op nemen.

Webshop Productteksten
Webshop Beheer

Je webshop altijd up to date

Doen we samen. Wij zorgen dat de webshop altijd werkend is en alle updates goed worden geïmplementeerd. De overige zaken, zoals nieuwe producten toevoegen, kun je zelf of aan ons uitbesteden. Wij zijn er altijd voor je wanneer je vragen hebt.


Website laten maken voor je bedrijf? Vraag offerte aan

Voer je gegevens in en we nemen graag contact met je op, of ga direct zelf aan de slag
Places advieslijn: 024 - 2005 747
4,5
(1756)

De 6 garanties van Places

 • Snelle webshop voor slechts €79,00 per maand
 • Inclusief 5 insteluren
 • 24/7 persoonlijke klantenservice
 • Beveiligde website middels SSL
 • Inclusief gratis domeinnaam
 • Werkende webshop met producten
iDeal betaling is ingelogd mogelijk
Bestel direct online

Website laten maken door Places.nl

Places.nl is de bedrijvenportal voor ondernemers in Nederland
240.184 bedrijven gingen je voor op Places.nl

Vragen over Places Websites?

Wij staan graag voor jou klaar!

024 - 2005 747

Alles in één keer geregeld?

Neem Alles-in-1 en je bedrijf wordt beter online zichtbaar en bereikbaar. Kies een professionele uitstraling voor een scherpe prijs!

Ontdek Alles-in-1