Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Compleet

Compleet bedrijfsprofiel op Google Maps

Staat je bedrijf al met een correcte bedrijfsvermelding op Google Maps? Klanten kunnen je namelijk veel makkelijker online vinden met een gratis bedrijfsvermelding op Google Maps. Door middel van een vermelding bij Google Maps kun je je openingstijden, telefoonnummer, vestigingen en andere belangrijke informatie plaatsen.

Meteen aan de slag
Compleet bedrijfsprofiel
Toevoegen

Waarom een bedrijf toevoegen op Google Maps?

Google Maps is een gratis kaartendienst van Google die beschikbaar is op alle apparaten. Bijna iedereen gebruikt het wel, of het nou is om een restaurant op te zoeken of de route naar een winkel. Een volledige en up-to-date bedrijfsvermelding op Google Maps zorgt voor een betere vindbaarheid voor je klanten. Als je je bedrijf nog niet vindbaar hebt gemaakt via Google Bedrijfsprofiel, kun je je ook bij Places.nl aanmelden. Wij maken direct een Google Bedrijfsprofiel voor u aan zodat u naast Telefoonboek.nl en Openingstijden.com ook op Google en Google Maps vindbaar bent.

Lokaal vindbaar
Google Maps

Hoe zet je een bedrijf in Google Maps?

Ga naar www.places.nl/gratis-aanmelden/ en meld je aan. Vul je bedrijfsprofiel zo volledig mogelijk in. Gebruik in de beschrijving van je bedrijf belangrijke zoekwoorden. Bovendien kun je foto's, video's en je producten toevoegen aan de vermelding. Soms wordt er gevraagd om een verificatiecode die je via de post of met je mobiele telefoon kunt ontvangen.

Toevoegen aan Google maps
Plaatsing

Bedrijfsvermelding in Google Maps door Google Bedrijfsprofiel

Je bedrijfsprofiel wordt weergegeven wanneer mensen zoeken naar je bedrijf of een gerelateerd bedrijf op Google Zoeken of Google Maps. Met een Google Bedrijfsprofiel kun je gemakkelijk je bedrijfsgegevens toevoegen en updaten. Je kunt gebruik maken van allerlei functionaliteiten, zoals foto's en reviews. Deze informatie krijgen klanten te zien wanneer ze naar jouw bedrijf zoeken op Google Maps.

Toevoegen aan google maps
Niet vindbaar

Waarom ben ik niet vindbaar in Google Maps?

Ben je niet te vinden op Google Maps? Dat kan komen doordat je nog niet bent aangemeld bij Google Bedrijfsprofiel of Places.nl, je aanmelding nog wordt gecontroleerd voordat deze wordt gepubliceerd, of dat er met het instellen van je bedrijfsprofiel niet alle nodige velden zijn ingevuld.

Als ondernemer is het erg belangrijk dat je een online bedrijfsvermelding hebt die actueel is. Alleen dan kunnen klanten je bedrijf online goed vinden. Wijzig dus op tijd je adres, openingstijden, contactgegevens en foto's zodat alle informatie up-to-date is. Weet je niet hoe je dit moet doen? Laat Places.nl je dan helpen.

Bekijk Places Bedrijfsvermelding
Compleet bedrijfsprofiel

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!