Places logo
Menu

Best beoordeelde grondverzetbedrijf komt uit Zeeland

Best beoordeelde grondverzetbedrijf komt uit Zeeland

Grondverzet gebeurt wanneer een hoeveelheid grond moet worden afgegraven of opgehoogd. Dit kan gedaan worden voor grote bouwprojecten, zoals het aanleggen van wegen en gebouwen, maar is wellicht ook nodig wanneer je de tuin wilt gaan verbouwen. Mocht je een grondverzetter nodig hebben, dan is het goed om te weten hoe de verschillende bedrijven beoordeeld worden door klanten. Places.nl onderzocht het.

Ratings

Klanten kunnen op Telefoonboek.nl geregistreerde grondverzet bedrijven beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs-kwaliteitverhouding. Een cijfer wordt gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Klanten kunnen de grondverzetters een cijfer geven tussen de 1 en 10. Indien gewenst kan daar ook een geschreven beoordeling aan toegevoegd worden. Het aantal keer dat een bedrijf is beoordeeld en de gemiddelde score bepaalt uiteindelijk de plek in de ranking.

Gemiddelde beoordeling van een 7.0

Gemiddeld worden de bedrijven beoordeeld met een 7.0 door klanten. In totaal zijn er 1.237 ratings gegeven. Hiervan is ongeveer 90% beoordeeld met een 6.0 of hoger, wat we beschouwen als voldoende. Dit betekent dat er maar een kleine hoeveelheid negatieve ratings is binnen deze industrie.

Best beoordeelde bedrijven

Ben je benieuwd welke grondverzetters het best worden beoordeeld? Onderstaande top vijf is gebaseerd op verkregen data van Telefoonboek.nl. De bedrijven hebben 20 unieke beoordelingen of meer ontvangen. Bij deze top vijf ben je verzekerd van een goede dienstverlening.

1. Loonbedrijf Steendijk uit Axel met 30 beoordelingen en een 9.9 gemiddeld;

2. Loon- en grondverzetbedrijf Stefan van Kessel uit Berlicum met 26 beoordelingen en gemiddeld een 9.7;

3. Dusseldorp Grondwerken uit Heukelum met 30 beoordelingen en een 9.5 gemiddeld;

4. Bart Wijsman uit Zevenhoven met 29 beoordelingen en een 9.5 gemiddeld;

5. Techno infra BV uit Den Haag met 46 beoordelingen een 9.0 gemiddeld.

De resultaten

Deze grondverzetbedrijven zijn zeer positief beoordeeld door klanten. Op de eerste plaats staat Loonbedrijf Steendijk uit Axel. Dit bedrijf is met name actief binnen Zeeuws-Vlaanderen en doet vooral projecten in grond-, weg- en waterbouw. Op de tweede plaats staat loon- en grondverzetbedrijf Stefan van Kessel uit Berlicum. Dit is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in grondverzet, maar daarnaast opdrachten doet in midibalen en loonwerk. Het bedrijf onderscheidt zich door een persoonlijke benadering naar klanten. Op de derde plek staat Dusseldorp Grondwerken, ook dit bedrijf is gespecialiseerd in bouw- en sloopprojecten. Op plek vier staat Bart Wijsman uit Zevenhoven. Bart Wijsman runt dit bedrijf alleen en is met name actief in de regio. Op de vijfde plek staat Techno infra BV uit Den Haag. Dit bedrijf is naast grondwerken ook gespecialiseerd in kabelwerken, waarbij zij kabels en leidingen leggen door het land.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!