Verbeter je online vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie (SEO) via Places.nl

Vraag direct een gratis SEO-check aan en wij geven advies waar kansen liggen voor jouw bedrijf op het gebied van online vindbaarheid.
Places advieslijn: 024 2086666
4,5
(1743)

  • Stap 1

    De eerste stap ter verbetering van je online vindbaarheid is het achterlaten van je gegevens voor een gratis SEO-check

  • Stap 2

    Wij checken vervolgens waar kansen liggen rondom jouw online vindbaarheid (SEO) en kijken naar techniek, content en autoriteit van je (huidige) website. Ook kijken we wat je concurrentie online doet

  • Stap 3

    Je ontvangt van ons een voorstel hoe we samen het aantal (organische) bezoekers naar jouw website kunnen vergroten


SEO
SEO via Places.nl​​​​

Als ondernemer heb je vast wel eens gehoord van zoekmachine optimalisatie, vooral bekend als SEO (Search Engine Optimization). Misschien heb je al een eigen website, alleen lukt het maar niet om hier meer bezoekers op te krijgen. Wil je meer bezoekers naar je website halen? Dan ben je hier op juiste adres om dit te realiseren. Met SEO via Places.nl gaan we samen kijken waar kansen liggen voor jouw bedrijf. We kijken hoe jouw website er nu voor staat, gaan op zoek naar voor jou de beste zoekwoorden, de beste onderwerpen voor specifieke content en kijken we waar jij staat ten opzichte van concurrenten.


SEO vs. SEA

Iedereen weet dat het een gemiste kans is wanneer je niet gevonden wordt in zoekmachines. Bezoekers naar je website halen betekent meer klanten, en meer klanten betekent meer omzet. Je kunt natuurlijk (veel) betalen voor deze bezoekers (SEA) door middel van adverteren via Google Ads (Google Adwords), maar eigenlijk wil je deze bezoekers 'gratis' en 'organisch' naar je website halen. Op de lange termijn is een investering in SEO blijvend en duurzaam en de beste manier om deze bezoekers naar je website te halen. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, en deze zoekwoorden te implementeren in de content op je website, zul je een almaar toenemend aantal bezoekers op je website krijgen. Dit in tegenstelling tot een betaling per bezoeker via Google Ads. SEO levert je een constant groeiende stroom bezoekers op, mits je er in blijft investeren.

Zoekmachine Optimalisatie

SEO-check
Vraag een SEO-check aan

Wij helpen je middels een gratis SEO-Check, waarin wij kijken naar de sterke en verbeterpunten van je website (onderverdeeld in content, techniek en autoriteit). Jij geeft aan wat je bedrijf doet, wat je doelen zijn, en wij gaan uitzoeken hoe dit het best online vormgegeven kan worden. Na deze SEO-Check gaan we met je in overleg om te kijken waar we ons op gaan richten. Uiteindelijk zal dit resulteren in een voorstel tot samenwerking welke als doel heeft om meer organische bezoekers naar je website te trekken. Vaak wordt dit gedaan door het schrijven van blogartikelen, het maken van landingspagina's en uitgebreide productomschrijvingen. Welke wij voor jou gaan schrijven.


Verbeter nu je SEO met Places.nl

Het blijkt vaak dat een ondernemer erg goed is in wat hij of zij doet, maar een extra stap zetten op het gebied van online vindbaarheid lastig vindt. Places is al jaren gespecialiseerd in de verbetering van de online vindbaarheid van het MKB. Wij zetten deze ervaring in om jouw website steeds beter vindbaar te maken, en jij hierdoor een steeds toenemende stroom aan bezoekers op je website hebt. Schroom dus niet om je te verdiepen in SEO met onze gratis check.


Gratis aanmelden bij Places.nl

Places.nl is de bedrijvenportal voor ondernemers in Nederland
229.321 bedrijven gingen u voor op Places.nl

Vragen over Places?

Wij staan graag voor u klaar!

024 2086666

Alles in één keer geregeld?

Neem Alles-in-1 en uw bedrijf wordt beter online zichtbaar en bereikbaar. Kies een professionele uitstraling voor een scherpe prijs!

Ontdek Alles-in-1