Zoekmachine optimalisatie door Places.nl

De diverse mogelijkheden van Places.nl om je SEO te verbeteren

    SEO door Places.nl

  • Techniek Is de website snel? Zit er winst in technische SEO aspecten? (H1, meta tags, alt-teksten etc.)
    Hierover ontvang je van ons handige tips welke je vaak zelf, of met je website maker kunt toepassen om dit deel van de SEO te verbeteren.
  • Autoriteit Heeft de website een sterke autoriteit? Ofwel, linken andere websites naar de website?
    Ook hierover informeren wij je graag. Het is een onderdeel van SEO dat mettertijd groeit en waar je jezelf bewust van dient te zijn.
  • Content Is er content geschreven rondom de zoekwoorden waar de klant op gevonden wil worden in de vorm van blogs, artikelen, pagina's

Klik hier om SEO check aan te vragen

Bij Places.nl bieden wij verschillende diensten welke je SEO optimaliseren. Zowel lokaal als op nationaal niveau bieden wij de juiste diensten voor je bedrijf.


De SEO optimalisatie diensten van Places.nl

Places.nl is er om de ondernemer te ontzorgen en om ze te helpen met hun online vindbaarheid. Door deze online vindbaarheid samen te vergroten heb jij een groter bereik. Dit grotere bereik leidt tot meer potentiële klanten, precies dat wat jij als ondernemer zoekt.

Bedrijfsvermelding

De bedrijfsvermelding van Google zorgt al voor een optimalisatie in zoekmachines. Wij bieden een bedrijfsprofiel aan voor MKB klanten. Hierop kun je een prestatierapport vinden over de prestaties van jouw bedrijf online. Door deze online optimalisatie zorgen we er samen voor dat jij goed vindbaar bent online.

Adverteren

Bij Places.nl kun je adverteren op diverse goed bezochte websites. Deze websites zorgen voor sterke backlinks naar jouw website. Daarnaast zorgen deze advertenties voor meer verkeer richting jouw website. Het advertentiepakket van Places bevat onder andere advertenties op Openingstijden.com, Telefoonboek.nl, Places.nl.

Content

Een belangrijk onderdeel van SEO optimalisatie het het schrijven van geschikte content. Dit kun je zelf doen, maar ook zeer voordelig door Places.nl laten schrijven. Onze ervaren schrijvers zorgen er, samen met jouw input, voor dat jouw website voorzien wordt van sterke tekst.

Websites

Places.nl maakt professionele websites en webshops. Deze worden dusdanig geoptimaliseerd dat je SEO altijd goed staat en jij dus goed gevonden wordt door je (potentiële) klanten. Daarnaast ben je er bij ons altijd van verzekerd dat je website of webshop werkend is en jij dus nooit je klanten teleurstelt.


SEO
SEO via Places.nl​​​​

Als ondernemer heb je vast wel eens gehoord van zoekmachine optimalisatie, vooral bekend als SEO (Search Engine Optimization). Misschien heb je al een eigen website, alleen lukt het maar niet om hier meer bezoekers op te krijgen. Wil je meer bezoekers naar je website halen? Dan ben je hier op juiste adres om dit te realiseren. Met SEO via Places.nl gaan we samen kijken waar kansen liggen voor jouw bedrijf. We kijken hoe jouw website er nu voor staat, gaan op zoek naar voor jou de beste zoekwoorden, de beste onderwerpen voor specifieke content en kijken we waar jij staat ten opzichte van concurrenten.


SEO vs. SEA

Iedereen weet dat het een gemiste kans is wanneer je niet gevonden wordt in zoekmachines. Bezoekers naar je website halen betekent meer klanten, en meer klanten betekent meer omzet. Je kunt natuurlijk (veel) betalen voor deze bezoekers (SEA) door middel van adverteren via Google Ads (Google Adwords), maar eigenlijk wil je deze bezoekers 'gratis' en 'organisch' naar je website halen. Op de lange termijn is een investering in SEO blijvend en duurzaam en de beste manier om deze bezoekers naar je website te halen. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, en deze zoekwoorden te implementeren in de content op je website, zul je een almaar toenemend aantal bezoekers op je website krijgen. Dit in tegenstelling tot een betaling per bezoeker via Google Ads. SEO levert je een constant groeiende stroom bezoekers op, mits je er in blijft investeren.

Zoekmachine Optimalisatie

SEO-check
Vraag een SEO-check aan

Wij helpen je middels een gratis SEO-Check, waarin wij kijken naar de sterke en verbeterpunten van je website (onderverdeeld in content, techniek en autoriteit). Jij geeft aan wat je bedrijf doet, wat je doelen zijn, en wij gaan uitzoeken hoe dit het best online vormgegeven kan worden. Na deze SEO-Check gaan we met je in overleg om te kijken waar we ons op gaan richten. Uiteindelijk zal dit resulteren in een voorstel tot samenwerking welke als doel heeft om meer organische bezoekers naar je website te trekken. Vaak wordt dit gedaan door het schrijven van blogartikelen, het maken van landingspagina's en uitgebreide productomschrijvingen. Welke wij voor jou gaan schrijven.


Verbeter je online vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie (SEO) via Places.nl

Vraag direct een gratis SEO-check aan en wij geven advies waar kansen liggen voor jouw bedrijf op het gebied van online vindbaarheid.
Places advieslijn: 024 2005 747
4,5
(1756)

Places.nl is de bedrijvenportal voor ondernemers in Nederland

240.184 bedrijven gingen je voor op Places.nl

Telefonisch contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

024 2005 747

E-mail contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

content@places.nl