Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen

De SEO optimalisatie diensten van Places.nl

Places.nl is er om de ondernemer te ontzorgen en om ze te helpen met hun online vindbaarheid. Door deze online vindbaarheid samen te vergroten heb jij een groter bereik. Dit grotere bereik leidt tot meer potentiële klanten, wat precies is waar jij als ondernemer naar zoekt.

Website tekst schrijven
location_on
Bedrijfsvermelding

De bedrijfsvermelding van Google zorgt al voor een optimalisatie in zoekmachines. Wij bieden een bedrijfsprofiel aan voor MKB klanten. Hierop kun je een prestatierapport vinden over de prestaties van jouw bedrijf online. Door deze online optimalisatie zorgen we er samen voor dat jij goed vindbaar bent online.

search
Adverteren

Bij Places.nl kun je adverteren op diverse goed bezochte websites. Deze websites zorgen voor sterke backlinks naar jouw website. Daarnaast zorgen deze advertenties voor meer verkeer richting jouw website. Het advertentiepakket van Places bevat onder andere advertenties op Openingstijden.com, Telefoonboek.nl, Places.nl.

edit_calendar
Content

Een belangrijk onderdeel van SEO optimalisatie is het schrijven van geschikte content. Dit kun je zelf doen, maar ook zeer voordelig door Places.nl laten schrijven. Onze ervaren schrijvers zorgen ervoor, samen met jouw input, dat jouw website voorzien wordt van sterke tekst.

language
Websites

Places.nl maakt professionele websites en webshops. Deze worden dusdanig geoptimaliseerd dat je SEO altijd goed staat en jij dus goed gevonden wordt door je (potentiële) klanten. Daarnaast ben je er bij ons altijd van verzekerd dat je website of webshop werkend is en jij dus nooit je klanten teleurstelt.

SEO via Places.nl

Als ondernemer heb je vast wel eens gehoord van zoekmachine optimalisatie, vooral bekend als SEO (Search Engine Optimization). Misschien heb je al een eigen website, alleen lukt het maar niet om hier meer bezoekers op te krijgen. Wil je meer bezoekers naar je website halen? Dan ben je hier op juiste adres.

Met SEO via Places.nl gaan we samen kijken waar kansen liggen voor jouw bedrijf. We kijken hoe jouw website er nu voor staat, gaan op zoek naar de beste zoekwoorden voor jouw bedrijf, de beste onderwerpen voor specifieke content en kijken we waar jij staat ten opzichte van concurrenten.

Website beheren

SEO vs. SEA

Als ondernemer stop je natuurlijk erg veel tijd en moeite in je bedrijf. Het zou zonde zijn als je dan niet wordt gevonden in de zoekmachines. Hoe meer bezoekers, hoe meer klanten en dus meer omzet. Sommige ondernemers maken gebruik van SEA (Search Engine Advertising), waar ze betalen voor meer bezoekers door te adverteren via Google Ads, maar het liefst haal je deze bezoekers organisch binnen. SEO (Search Engine Optimization) is een blijvende en duurzame manier om meer bezoekers te trekken. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, en deze zoekwoorden te implementeren in de content op je website, zul je steeds meer bezoekers op je website krijgen. Dit in tegenstelling tot een betaling per bezoeker via Google Ads. SEO levert je een constant groeiende stroom bezoekers op, mits je er in blijft investeren.

Online dashboard

Verbeter je online vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie (SEO) via Places.nl

Wij geven advies waar kansen liggen voor jouw bedrijf
op het gebied van online vindbaarheid.
Vraag direct een gratis SEO-check aan.
Je contactgegevens:
Een SEO-check is gratis en vrijblijvend

De analyse van Places

  • Techniek en snelheid
  • Autoriteit
  • Content

Vraag een SEO-check aan

Wij helpen je middels een gratis SEO-Check waarin wij kijken naar de sterke punten en verbeterpunten van je website (onderverdeeld in content, techniek en autoriteit). Jij geeft aan wat je bedrijf doet, wat je doelen zijn, en wij gaan uitzoeken hoe dit het best online vormgegeven kan worden. Na deze SEO-Check gaan we met je in overleg om te kijken waar we ons op gaan richten. Uiteindelijk zal dit resulteren in een voorstel tot samenwerking om meer organische bezoekers naar je website te trekken. Vaak doen we dit door het schrijven van blogartikelen en productomschrijvingen en het maken van landingspagina's.

Website man vrouw

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!