Ons netwerk

 • Google Mijn Bedrijf

  Google Mijn Bedrijf (GMB) is de perfecte manier om een online visitekaartje te tonen voor klanten die zoeken naar jouw bedrijf of vergelijkbare bedrijven in de buurt. Places.nl heeft een unieke samenwerking met Google Mijn Bedrijf waardoor jouw bedrijf hier zichtbaar is én gekoppeld met jouw Places Dashboard.

 • Google Maps

  Met maandelijks 1 miljard gebruikers is Google Maps een onmisbaar online kanaal voor bedrijven. Het is dé plek waar je als bedrijf vindbaar moet zijn voor (potentiële) klanten (in de buurt). Door onze samenwerking met Google wordt jouw bedrijf ook hier vindbaar.

 • Google Search

  Dagelijks zijn er 3,5 miljard zoekopdrachten in Google en daar moet jouw bedrijf natuurlijk van profiteren. Places.nl zorgt er voor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in de (organische) resultaten van Google Search zodat klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

 • Telefoonboek

  Places.nl BV is met 4,5 miljoen bezoekers per maand en 1,6 miljoen bedrijfsvermeldingen de meest complete bedrijvengids van Nederland.

 • Openingstijden

  Openingstijden.com is één van de grootste en meest volledige sites van Nederland met ruim 66.000 openingstijden. Deze site brengt ondernemers in contact met (potentiële) klanten die de openingstijden hele dagen door raadplegen op deze site.

 • Waze

  Waze is een gratis, real-time navigatie en verkeersapp. De app loodst u op soms zelfs (deels) langs een file, bijv. bij een knooppunt en geeft een snellere route indien beschikbaar. De app is geschikt voor Android, iphone en windows phone en geschikt voor in de auto.