Het netwerk en partners van Places.nl

 • Google Mijn Bedrijf

  Google Mijn Bedrijf (GMB) is de perfecte manier om een online visitekaartje te tonen voor klanten die zoeken naar jouw bedrijf of vergelijkbare bedrijven in de buurt. Places.nl heeft een unieke samenwerking met Google Mijn Bedrijf waardoor jouw bedrijf hier zichtbaar is én gekoppeld met jouw Places Dashboard.

 • Google Maps

  Met maandelijks 1 miljard gebruikers is Google Maps een onmisbaar online kanaal voor bedrijven. Het is dé plek waar je als bedrijf vindbaar moet zijn voor (potentiële) klanten (in de buurt). Door onze samenwerking met Google wordt jouw bedrijf ook hier vindbaar.

 • Google Search

  Dagelijks zijn er 3,5 miljard zoekopdrachten in Google en daar moet jouw bedrijf natuurlijk van profiteren. Places.nl zorgt er voor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in de (organische) resultaten van Google Search zodat klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

 • Apple

  Op iedere IPhone zit standaard de navigatie-app van Apple: Apple Maps. Met in 2020 al meer dan een miljard IPhones gebruikers wereldwijd biedt het enorme kansen om als bedrijf vindbaar te zijn op Apple Maps.

 • Siri

  Apple heeft een eigen spraakassistent, namelijk 'Siri'. Deze vind je standaard terug op een Iphone en Ipad. Maar tegenwoordig vind je deze app ook terug op andere Apple-producten, zoals Apple Watch, Apple HomePod en Apple TV's. Met de toenemende populariteit is Siri daarmee een grote kans voor bedrijven die vindbaar willen zijn voor spraak-gestuurde zoekopdrachten.

 • TomTom

  Iedereen kent TomTom wel van de losse navigatie-toestellen voor in de auto. Maar TomTom levert ook data aan de geïntegreerde navigatiesystemen in grote automerken zoals Audi, BMW en Volkswagen. Dus als je bedrijf in TomTom staat, dan ben je ook meteen vindbaar in systemen van de grootste automerken.

 • Bing

  Bing is de zoekmachine van Microsoft. Dit is de standaard zoekmachine van alle Windows computers. Ook hier kan je als bedrijf je lokale vindbaarheid vergroten met een vermelding en ben je vindbaar voor een miljoenenpubliek.

 • Here

  Net als Google en Apple Maps is Here een aanbieder van online kaarten zodat mensen onderweg hun route kunnen volgen naar hun eindbestemming. Goed vindbaar zijn op websites als Here is heel belangrijk voor de vindbaarheid van je bedrijf in het algemeen.

 • Telefoonboek

  Telefoonboek.nl is met 4,5 miljoen bezoekers per maand en 1,6 miljoen bedrijfsvermeldingen de meest complete bedrijvengids van Nederland.

 • Openingstijden

  Openingstijden.com is één van de grootste en meest volledige sites van Nederland met ruim 66.000 openingstijden. Deze site brengt ondernemers in contact met (potentiële) klanten die de openingstijden hele dagen door raadplegen op deze site.

 • Waze

  Waze is een gratis, real-time navigatie en verkeersapp. De app loodst u op soms zelfs (deels) langs een file, bijv. bij een knooppunt en geeft een snellere route indien beschikbaar. De app is geschikt voor Android, iphone en windows phone en geschikt voor in de auto.