Content door Places.nl

Gerichte content voor jouw bedrijf geschreven door Places.nl

  Content door Places.nl

 • Professionele teksten
 • Snel geleverd
 • Voordelige tarieven
 • Jouw producten sterk aanprijzen

 • Offerte aanvragen

Hoe gaat het in zijn werk​​​​

Je bent je bewust van de mogelijkheid tot meer bezoekers en zoekt daar hulp bij. De eerste stap is gezet. Je bent je hier aan het inlezen op Places.nl en overweegt om content te laten schrijven. Maar hoe gaat dat in zijn werk, want iedere branche is verschillend toch? Het antwoord hierop is eenduidig; alle content is anders. Dat maakt ons werk zo leuk, voor iedere klant gaan we anders te werk en dat motiveert ons. Voor we aan het schrijven gaan vertel jij als klant aan ons wat je verkoopt, wat je doelstelling is, wie eventueel je concurrenten zijn en hoeveel teksten je wilt. Wij gaan dan onderzoeken wat goede termen zijn om te gebruiken in je tekst (content) en gaan vervolgens voor je aan het schrijven.


De specialiteit van Places.nl

Places.nl levert gerichte content waarmee je gaat opvallen in jouw branche. Getoonde zoekmachines resultaten zijn gebaseerd op bepaalde zoekwoorden. Iemand zoekt op Google, en daarbij worden sites getoond welke die zoekwoorden gebruiken in hun content. Het is dus van belang dat je informatie op je site hebt staan, die overeenkomen met de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Een blog of website pagina die goed vindbaar dient te zijn bevat minimaal 300, maar liever 500, woorden. Voor een bedrag van €45,- per 500 woorden weet u bij ons precies wat u krijgt. Bij ons rekenen we geen maandelijkse tarieven, maar betaal je gewoon per blog of pagina. Hier zit een zoekwoordenonderzoek bij in, zodat deze altijd relevant is voor je branche en een verbetering van je SEO verzorgd.


Meer over content

Het internet kun je zien als 1 grote databank, met zoekmachines die mensen naar de juiste informatie sturen. Een bezoeker zoekt naar een product of dienst waar hij informatie over wil, of waar hij naar op zoek is. Jij als ondernemer dient ervoor te zorgen dat er een zo goed mogelijke match komt tussen dat wat men zoekt en tussen dat wat jij als informatie biedt op je site. Dit klinkt mogelijk moeilijk, en makkelijk is het ook zeker niet, maar wij ondersteunen je hierin graag. Wij weten precies wát mensen zoeken en waar de concurrent nog niet op adverteert.


Professionele content laten schrijven door Places.nl? Vraag offerte aan

Voer je gegevens in en we nemen graag contact met je op
Places advieslijn: 024 - 2005 747
4,5
(1756)

De garanties van Places

 • Professionele teksten
 • Snel geleverd
 • Voordelige tarieven
 • Jouw producten sterk aanprijzen
iDeal betaling is ingelogd mogelijk
Bestel direct online

Places.nl is de bedrijvenportal voor ondernemers in Nederland

237.060 bedrijven gingen je voor op Places.nl

Telefonisch contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

024 2005 747

E-mail contact

Ons klantenservice team staat voor jou klaar!

content@places.nl