Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen

Hoe werkt Places Websites?

Doe de check
1Inventarisatie

Voordat we beginnen aan de website hebben we een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kun jij duidelijk uitleggen hoe je de website voor je ziet en wat jouw wensen zijn. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn.

arrow
Direct verbeteren
2Bouwen

Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw website. We zorgen ervoor dat jij de website krijgt die je zo graag wilt. De website wordt volledig geoptimaliseerd, zodat jij de beste resultaten bereikt.

arrow
Beter online vindbaar
3Oplevering en onderhoud

De website is klaar. Samen kijken we of alles zo naar wens is en eventuele wijzigingen kunnen dan nog worden doorgevoerd. Je website kun je blijven vullen met nieuwe content. Wij zijn er altijd ter ondersteuning en zullen al je vragen beantwoorden. Bijkomend voordeel van onze website abonnementen is dat wij voor de updates zorgen.

Wordpress

Jouw website gebouwd door specialisten

Jij bent een vakman in jouw werkgebied en wilt dit natuurlijk online aan de wereld tonen. Maar hoe zorg je ervoor dat precies jouw website eruit springt?

Onze specialisten maken een website toegespitst op jouw branche en jouw bedrijf. Vertel ons je wensen en samen kijken we wat er mogelijk is. Zo zorgen we ervoor dat jij een unieke website krijgt. Je bent snel voorzien van een professionele en werkende website. Met Places.nl ben je namelijk binnen enkele dagen online.

Man laptop website
Pakket

Welk websitepakket past bij mij?

Bij ons heb je de keuze uit twee mogelijkheden. De meest eenvoudige oplossing is een standaard website gebouwd op het Places Platform. Hier kun je kiezen uit enkele templates en ben je vrijwel direct online. Wil je een website met meer mogelijkheden, dan bieden wij Wordpress websites aan.

Wanneer je je website laat bouwen op het Wordpress Platform zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt keuze uit vele thema's en kunt alles personaliseren. Zo kunnen wij de website helemaal naar jouw smaak inrichten. Via Google Analytics kun je bijhouden hoe jouw website presteert. Zo behaal jij de beste resultaten.

Bedrijf website
Content

Gerichte content door Places.nl

Je omzet vergroten door je klanten te voorzien van de juiste informatie. Dat is nou precies waar wij jou bij willen helpen. Je website is jouw online visitekaartje, waarop jij je producten en/of diensten verkoopt. Het is dus van belang om deze goed aan te prijzen. Hier willen wij jou graag bij helpen. Wij schrijven pakkende productomschrijvingen met bijpassende beelden.

Hiernaast is het ook mogelijk om website pagina's of artikelen door ons te laten schrijven. Door relevante en unieke content te delen, gefocust op SEO, kom jij hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google te staan. Hierdoor wordt jouw website beter gevonden en krijg jij dus meer bezoekers en meer naamsbekendheid.

Man vrolijk website

Een website laten maken voor je bedrijf? Vraag een offerte aan

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact
met je op, of ga direct zelf aan de slag!
Een offerte is gratis en vrijblijvend

De garanties van Places

  • Een voordelig tarief vanaf €23,00 per maand
  • 7 dagen per week persoonlijke klantenservice
  • Beveiligde website middels SSL
  • Inclusief gratis domeinnaam
  • Dezelfde dag nog aangemeld in Google
Bestel direct online

Een professionele website door Places.nl

important_devices
Uitgebreide website

Vertel ons je wensen en samen zullen we kijken naar de mogelijkheden. Je krijgt een uitgebreide website met alles wat je nodig hebt.

vpn_lock
Veilige hosting

Je website is voorzien van een SSL-certificaat. Met een SSL-certificaat zorg je ervoor dat de veiligheid van je webshop en de privacy van je bezoekers gewaarborgd blijft.

euro
Vast tarief

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Voor een vast tarief van slechts €23 per maand heb jij een uitstekend werkende website.

edit_note
Content ondersteuning

Hulp nodig met het vullen van je webshop? Wij helpen je graag! We schrijven pakkende productomschrijvingen, zodat jouw klanten je producten niet meer kunnen weerstaan.

support_agent
7 dagen per week klantenservice

Wij staan dag en nacht voor je klaar, 7 dagen per week. Bel ons wanneer je ons nodig hebt, we zijn er voor je.

Alles-in-1

Aan de slag met Places.nl

Je website is jouw digitale visitekaartje en dit is dus waar potentiële klanten hun eerste indruk krijgen van jouw bedrijf. En een kans op een goede eerste indruk, die krijg je maar één keer!

Om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jouw bedrijf kunt halen kun je je eigen Alles-in-1 pakket samenstellen. In dit pakket bieden wij dé totaaloplossing voor vindbaarheid en bereikbaarheid. Wanneer je het Alles-in-1 pakket inclusief website afsluit, komen de eenmalige opstartkosten van €195 voor de website te vervallen. Daarnaast krijg je bij dit pakket 40% korting op je website-abonnement. Klinkt als een goede deal toch?

Meer informatie
Bureau agenda laptop

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!