Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen

Hoe werkt Places Social Media Beheer?

language
1Consistent online aanwezig

Onze marketeers creëren en posten wekelijks relevante content die jouw doelgroep aanspreekt. Daarnaast monitoren en beantwoorden we de comments onder jouw posts.

arrow
face
2Meer bereik op Facebook & Instagram

Een betrokken doelgroep is sneller geneigd jouw berichten te delen, liken en comments te plaatsen. Dit zorgt voor een groot bereik onder niet-volgers, je boort dus een nieuwe klantenkring aan!

arrow
trending_up
3Structureel nieuwe klanten

Jouw sterke online aanwezigheid en de hoge klantinteractie zorgen voor vertrouwen in jouw bedrijf. Het resultaat? Structureel nieuwe klanten.Up-to-date bedrijfsgegevens

Social media marketing, wat is dat?

Social media marketing is een strategie waarbij bedrijven social media platformen gebruiken om hun bedrijf te promoten, hun producten & diensten onder de aandacht te brengen en om in direct contact te komen met hun doelgroep.

Het doel van social media marketing is om de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten en een band met hen op te bouwen. Het is een effectieve manier om je online aanwezigheid te vergroten. Met social media marketing vergroot je je merkbekendheid, stimuleer je de (online) verkoop en vergroot je de loyaliteit van je klanten.

Koppel blij
Prestatierapport

Waarom zou je social media beheer uitbesteden?

In de huidige online wereld is een goede social media strategie onmisbaar wanneer je als bedrijf online wilt groeien. Echter is het een tijdrovende taak consistent online aanwezig te zijn en de juiste content te creëren die jouw doelgroep aanspreekt.

Door jouw social media beheer aan Places.nl uit te besteden, kun jij je focussen op andere belangrijke aspecten binnen jouw bedrijf. Wij behalen uitstekende resultaten en zorgen ervoor dat jouw doelen sneller bereikt worden. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen, loop jij een stap voor op jouw concurrenten.

Man aan het werk
praktijkmarijetuiten.nl
  star star star star star
"Uitstekende ervaringen met places.nl. Zeer goede klantenservice, altijd goed bereikbaar. Mijn vraag naar aanpassingen en verbeteringen op mijn website..."
Marije Tuiten
praktijkmarijetuiten.nl
tibica.nl
  star star star star star
"Fijn bedrijf. Ik heb een website laten maken door places.nl. Er was duidelijke communicatie, er werd alles aan gedaan om mijn website snel online te h..."
Eric Roelofsen
tibica.nl
  star star star star star
"Een paar jaar geleden zijn wij voor onze website en promotie op internet in zee gegaan met Places.nl. Tot op heden nog erg tevreden met de onze websit..."
Slagerij Nes
Marketeer op afstand

Consistent aanwezig op Facebook & Instagram

Met respectievelijk 10,3 miljoen en 6,6 miljoen zijn Facebook & Instagram de meest gebruikte social media platformen in Nederland. Met een consistente aanwezigheid op deze social media kanalen bereik je enorm veel potentiële klanten.

Echter is het belangrijk om te onthouden dat aanwezigheid niet alleen betekent dat je af en toe een bericht plaatst. Om social media effectief in te zetten moet je regelmatig content plaatsen die jouw doelgroep aanspreekt.

Door aan de slag te gaan met Places Social Media Beheer ben je verzekerd van een consistente aanwezigheid op Facebook & Instagram. Afhankelijk van jouw pakket plaatsen we namelijk twee, drie of vijf posts per week. Zo zorgen we ervoor dat jij de aandacht trekt van potentiële klanten!

Consistent op je socials
Dashboard

Contentcreatie door de beste marketeers

Bij Places.nl begrijpen we dat contentcreatie van cruciaal belang is voor een succesvolle social media strategie. Daarom hebben wij een team van de beste marketeers die gespecialiseerd zijn in het creëren van hoogwaardige en relevante content die aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat hun contentstrategie specifiek moet worden afgestemd op hun merk en doelgroep. Daarom starten we iedere samenwerking met een uitgebreide strategiesessie. Samen bepalen we wat jouw doelen zijn en hoe we deze gaan bereiken.

Content marketeers
Zichtbaarheidscheck

Hoge betrokkenheid vanuit potentiële klanten

Met Places Social Media Beheer zorgen we voor een hoge betrokkenheid vanuit potentiële klanten. Bij Places.nl zijn we namelijk overtuigd van de meerwaarde van persoonlijk contact. Naast het wekelijks posten van nieuwe content, reageren wij daarom actief op alle comments die onder jouw posts geplaatst worden.

Het direct reageren op deze comments draagt bij aan een goede online reputatie voor jouw bedrijf. Potentiële klanten zien namelijk dat je actief aanwezig bent, wat zorgt voor een professionele en betrouwbare uitstraling.

Reageren op je social media
Dashboard

Groot bereik door actief social media beheer

Een goede social media strategie zorgt voor een hoge betrokkenheid vanuit potentiële klanten. Het regelmatig posten van interessante en relevante content zorgt ervoor dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt en geïnteresseerd raakt.

Een betrokken doelgroep is sneller geneigd om jouw berichten te delen, liken en comments te plaatsen. Hierdoor krijgt jouw content een groter bereik en komt jouw bedrijf dus meer onder de aandacht bij potentiële klanten. Gebruikers die jouw account niet volgen krijgen jouw content op deze manier namelijk ook te zien!

Groot bereik social media

Wat levert Places Social Media Beheer jou op?

badge
Verhoogde naamsbekendheid

Door regelmatig te posten op social media vergroot je je bereik, wat zorgt voor meer naamsbekendheid onder potentiële klanten.

language
Consistente online aanwezigheid

Door consistent aanwezig te zijn op Facebook & Instagram blijf je top-of-mind bij potentiële klanten. Ze denken direct aan jou wanneer ze iets nodig hebben!

euro
Meer sales

Door social media effectief in te zetten bereik je veel potentiële klanten en kun je hen converteren naar daadwerkelijke kopers.

travel_explore
Betere vindbaarheid in Google

Social media draagt bij aan het verhogen van de online zichtbaarheid en het genereren van meer verkeer naar jouw website, hierdoor ben je beter vindbaar in Google!

trending_up
Meer websiteverkeer

Het plaatsen van content met relevante links en het vergroten van jouw naamsbekendheid zorgt ervoor dat potentiële klanten jouw website bezoeken.

forum
Hoge betrokkenheid

Door interactief te communiceren ontstaat er hoge betrokkenheid vanuit potentiële klanten. Dit zorgt voor meer loyaliteit en leidt tot meer conversies.

mood
Goede online reputatie

Door regelmatig waardevolle content te delen, vragen te beantwoorden en te reageren op feedback en reviews bouw je als bedrijf aan een goede online reputatie.

insert_chart
Prestatierapport

Iedere maand ontvang je van ons een prestatierapport. Zo heb je inzicht in de effectiviteit van de social media strategie en kunnen we bijsturen waar nodig.

Places Social Media Beheer Pakketten

Basis
Hoeveel posts per week wil je hebben?
Jouw social media kanalen
 • Strategiesessie
 • Facebook & Instagram
 • Inrichten van kanalen
 • Verzorgde huisstijl
 • Persoonlijke contentkalender
 • 2 posts per week
 • Hashtagmarketing
 • Reageren op comments
Service
 • Maandelijkse rapportage
 • 7 dagen per week support
139,00 Per maand Looptijd van 12 maanden
Bestellen
Zichtbaarheidscheck

Waarom is social media onmisbaar?

Het social media gebruik in Nederland blijft alsmaar groeien. Niet gek in deze digitale wereld. Met respectievelijk 10,3 miljoen en 6,6 miljoen actieve Nederlandse gebruikers op Facebook & Instagram, is de kans groot dat ook jouw doelgroep hier aanwezig is. Wist je dat Nederlanders gemiddeld 2 uur en 6 minuten per dag(!) aan social media besteden?

Met deze groei in aantal gebruikers en groei in gemiddelde schermtijd, ontstaan er kansen voor bedrijven. Social media is al lang niet meer slechts een platform voor vermaak: het is de ideale plek om jouw producten en diensten te vermarkten!

Hand met mobiel

Een offerte op maat voor Places Social Media Beheer

Meld jouw bedrijf nu aan bij Places.nl
Een voordelig tarief vanaf €23,00 per maand
Met Places Social Media Beheer til je jouw social media kanalen naar een hoger level en bereik je dagelijks waardevolle potentiële klanten. Dus ben jij klaar om online de juiste stappen te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want als wij jou iets beloven, dan maken we dat ook waar. Vraag direct een offerte aan en ontvang een advies op maat!

Twijfel je of heb je nog vragen? Dan kun je ons tijdens kantooruren bereiken op 024 - 3555 299.

Veelgestelde vragen over Places Social Media Beheer

Wat is een social media strategie?
Een social media strategie is een plan van aanpak om op een effectieve manier gebruik te maken van social media voor het bereiken van specifieke doelen, zoals meer naamsbekendheid, klantbetrokkenheid of verkoop.
Voor wie is social media beheer geschikt?
Social media beheer is geschikt voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun merk willen versterken via social media, maar niet de tijd of kennis hebben om dit zelf te doen.
Wat zijn de voordelen van social media beheer?
Social media beheer brengt vele voordelen met zich mee. Het vergroot de online zichtbaarheid van jouw bedrijf, vergroot de betrokkenheid en interactie met klanten en het versterkt jouw merkidentiteit. Het allermooiste? Je genereert concrete leads en sales!
Wat zijn de kosten van social media beheer?
De kosten van social media beheer variëren afhankelijk van het pakket dat je kiest. We bieden drie verschillende pakketten aan, waarbij de prijzen beginnen bij €139 per maand voor ons basispakket. Ons professionele pakket kost €298 per maand en het premium pakket kost €349 per maand. Afhankelijk van jouw behoeften en doelen kies je een pakket dat aansluit bij jouw bedrijf.
Hoe bereik ik mijn klanten op social media?
Social media beheer is een effectieve manier om in contact te komen met je klanten. Het consistent plaatsen van relevante content en het actief reageren op comments, zorgt ervoor dat je op een laagdrempelige manier een band opbouwt met je klanten en hun aandacht weet vast te houden.
Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie mijn bedrijf leren kennen?
Wanneer jij besluit met ons samen te werken, starten we met een strategiesessie om jouw bedrijf goed te leren kennen. We vinden het belangrijk om te begrijpen wat jij doet, wie jouw doelgroep is en wat jouw belangrijkste doelen zijn. Op deze manier kunnen we een social media strategie vaststellen die perfect aansluit bij jouw bedrijf.
Hoe lang gaan we samenwerken?
Je sluit het pakket af voor een looptijd van 12 maanden, hierna is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. We zijn ervan overtuigd dat een langdurige samenwerking nodig is om consistentie te waarborgen en de gestelde doelen te bereiken.

In deze periode zorgen we voor een optimale inrichting van de kanalen, plaatsen we kwalitatieve content, reageren we op comments en optimaliseren we de prestaties van jouw social media kanalen.

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Liever een totaaloplossing? Kies voor Alles-in-1 van Places.nl!

Adverteren

Opvallen in de populairste bedrijvengidsen van Nederland

Reputatiemanagement

Al je klantbeoordelingen In één overzicht

Website

Een snelle en veilige website, direct online

Jouw marketeer
Jouw Online Marketeer
Iedere maand ga ik voor je aan de slag!
Bedrijfsvermelding

Goed vindbaar op de belangrijkste kanalen

Antwoordservice

7 dagen per week een telefoniste op afstand