Places logo
Menu

De pakketten en prijzen van Places Reputatiemanagement

Basis
Reputatiemanagement
  • Beheer je reviews op Google, Telefoonboek.nl en Openingstijden.com
  • Alle reviews in één overzichtelijk dashboard
  • Reviews direct beantwoorden
€ 23,00 Per maand Looptijd van 12 maanden
Bestellen
praktijkmarijetuiten.nl
    star star star star star
"Uitstekende ervaringen met places.nl. Zeer goede klantenservice, altijd goed bereikbaar. Mijn vraag naar aanpassingen en verbeteringen op mijn website..."
Marije Tuiten
praktijkmarijetuiten.nl
tibica.nl
    star star star star star
"Fijn bedrijf. Ik heb een website laten maken door places.nl. Er was duidelijke communicatie, er werd alles aan gedaan om mijn website snel online te h..."
Eric Roelofsen
tibica.nl
    star star star star star
"Een paar jaar geleden zijn wij voor onze website en promotie op internet in zee gegaan met Places.nl. Tot op heden nog erg tevreden met de onze websit..."
Slagerij Nes

Onze voorwaarden Transparant – scherpe tarieven – hoge service

euro
Geen bijkomende kosten

Bij ons weet je waar je aan toe bent, geen plotselinge bijkomende kosten aan het einde van de maand. Voor een vast bedrag van €23 per maand ben je klaar.

card_membership
Onze abonnementen

Wij staan dag en nacht voor je klaar. Heb je ergens hulp bij nodig, dan helpen we je graag. Zo haal jij het optimale uit je pakket.

gavel
Voorwaarden

Je sluit bij ons het Review Pakket voor een jaar af, hierna wordt de overeenkomst automatisch met een jaar verlengd. Het bedrag wordt eenmalig van je rekening afgeschreven via automatische incasso.

Reputatiemanagement

Verbeter je online reputatie

Met een reviewpakket kun je je klantenbestand uitnodigen voor het plaatsen van een review. Zij laten deze achter op websites als Google, Telefoonboek.nl & Openingstijden.com en wij zorgen ervoor dat jij het overzicht houdt. Bekijk welke reviews je hebt ontvangen en beantwoord deze, allemaal vanuit één dashboard. Zo ben jij verzekerd van een goede online reputatie, wat resulteert in meer klanten.

Meer info
Goede review lezen

Veelgestelde vragen over Places Reputatiemanagement

Wat is het voordeel van een reviewpakket?
Met een reviewpakket kun je gemakkelijk vanuit je persoonlijke dashboard je klantenbestand uitnodigen voor het plaatsen van een review. Hiermee maak je het mogelijk direct feedback van je klanten te ontvangen, vergroot je het vertrouwen in je bedrijf én word je online beter gevonden.
Hoe lang loopt mijn overeenkomst?
Een reviewpakket bij Places.nl loopt voor de periode van een jaar. Hierna wordt de overeenkomst automatisch met een jaar verlengd.
Waar worden mijn reviews getoond?
Reviews zijn zichtbaar op Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en Google Reviews. Jouw reviews staan ook op je persoonlijke reviewpagina welke voor iedereen toegankelijk is. Tevens kun je je reviewpagina delen via social media en ervoor kiezen om reviews te integreren op jouw eigen website.
Hoe kan ik betalen?
Je betaalt veilig en eenvoudig via automatische incasso. Het bedrag wordt eenmalig van je rekening afgeschreven.

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!