Places logo
Menu

Hoe werkt Places Adverteren?

add_business
1Meld je aan bij Places.nl

Je krijgt een account met een persoonlijke beheeromgeving. Vanuit hier pas je je bedrijfsgegevens aan en kun je je advertenties beheren.

arrow
card_membership
2Richt je advertentie in

Het inrichten van een advertentie is heel eenvoudig. Lukt dit niet? Dan staan we altijd voor je klaar.

arrow
trending_up
3Je bent extra zichtbaar bij potentiële klanten

Klanten kunnen je beter vinden en zullen dus sneller contact met je opnemen. Het resultaat? Extra omzet.

Gratis online vindbaar voor 3,4 miljoen bezoekers

Jouw bedrijf online vindbaar maken voor onze 3,4 miljoen bezoekers? Meld je dan nu gratis aan op Places.nl. Je kunt je bedrijfsgegevens al binnen 2 minuten toevoegen of controleren. Door het tonen van de juiste gegevens op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com vergroot je de kans dat een potentiële klant contact met je opneemt.

Gratis aanmelden
Gratis online vindbaar

Gratis adverteren via Places.nl

Met een Places Bedrijfsvermelding adverteer je gratis op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Hieronder vallen onder andere je adresgegevens, telefoonnummer, openingstijden, bedrijfsomschrijving en social media links. Hoe meer bedrijfsgegevens je invult, hoe hoger jouw bedrijf in de zoekresultaten staat. Oftewel: hoe groter de kans dat een klant contact opneemt.

Gratis adverteren
Gratis adverteren voor bedrijven

Bereik jouw doelgroep met een advertentiepakket

Naast het gratis adverteren kun je ook kiezen voor de uitgebreide advertentiepakketten van Places.nl. Al vanaf €199,- per jaar breid je je bedrijfsprofiel uit met je bedrijfslogo, foto's en een link naar je website. Daarnaast adverteer je boven de zoekresultaten op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Door te adverteren op voor jou relevante zoekwoorden en plaatsnamen bereik je de juiste doelgroep.

Bekijk mogelijkheden
Bereik je doelgroep

Servicedesk 7 dagen per week bereikbaar

Wil je graag wat hulp bij het instellen van je gratis bedrijfsprofiel? Of heb je vragen over bijvoorbeeld Places of de advertentiepakketten? We staan 7 dagen per week voor jou klaar!

Aan de slag
Places instelservice

De voordelen van adverteren via Places.nl

pageview
Gemakkelijk online vindbaar

Voeg eenvoudig en snel je bedrijfsgegevens toe en word door 3,4 miljoen potentiële klanten gevonden op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com.

edit
Eén keer aanpassen, overal vindbaar

Beheer je bedrijfsgegevens en publiceer je gegevens op ons uitgebreide netwerk

domain_disabled
Val op tussen je concurrenten

Voeg foto's en video's toe aan je bedrijfsprofiel en zorg ervoor dat klanten je beter kunnen vinden d.m.v. een advertentie

contact_phone
Direct in contact met je klant

Door de juiste bedrijfsgegevens te tonen kunnen klanten gemakkelijk contact met je opnemen

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Veelgestelde vragen over Places Adverteren

Wat is het voordeel van een pakket?
Met een pakket kunt je je bedrijf extra laten opvallen op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Je breidt je bedrijfsprofiel uit met je logo, foto's en je website. Hiernaast adverteer je met een advertentie boven de zoekresultaten.
Hoe kan ik betalen?
Je betaalt veilig en eenvoudig via automatische incasso. Het bedrag wordt eenmalig van je rekening afgeschreven.
Hoe lang loopt mijn overeenkomst?
Een advertentiepakket bij Places loopt voor de periode van een jaar. Hierna wordt de overeenkomst automatisch met een jaar verlengd. Je kunt te allen tijde zelf je advertentie en bedrijfsgegevens beheren via je persoonlijke account op Places.nl.
Krijg ik ondersteuning?
Je advertentie en bedrijfsprofiel instellen op Places.nl is heel makkelijk. Toch staat het Places team altijd voor je klaar. Wij helpen je bij het instellen van je advertentie en schrijven een aantrekkelijke bedrijfsomschrijving.
Waar wordt mijn advertentie getoond?
Je advertentie staat boven het overzicht van zoekresultaten. Zo concurreer je nog beter met je concurrenten. Je kiest op welke zoekwoorden je adverteert en op welke plaatsen je advertentie getoond wordt.
Wat houdt een gratis vermelding in?
Met een gratis bedrijfsprofiel kun je zelf de basisgegevens van je bedrijf beheren, zoals je adres, locatie op kaart en omschrijving. Je bedrijfslogo wordt niet getoond en je ontvangt geen extra advertentie.

Meld je bedrijf nu gratis aan op Places.nl en word optimaal online vindbaar en bereikbaar!