Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen

Maak je bedrijf zichtbaar voor mensen in de buurt en krijg meer klanten met Places Lokale SEO

Places consult logo
Hulp van een marketeer

Iedere maand optimaliseert onze marketeer jouw online zichtbaarheid

Meer weten
Places bedrijfsvermelding logo
Bedrijfsvermelding

Goed online vindbaar op de 20+ belangrijkste kanalen

Meer weten
Places reviews logo
Reputatiemanagement

Jouw reviews professioneel beantwoord voor betere rankings

Meer weten
Places adverteren logo
Adverteren

Je valt op in de populairste bedrijvengidsen van Nederland

Meer weten
+
+5 optionele diensten
Pakket samenstellen Vanaf €69,- per maand
56%

van de bezoekers

klikt door vanuit je Google Bedrijfsprofiel
90%

van de bezoekers

bekijkt reviews voordat ze een aankoop doen
60%

van de bezoekers

krijgt meer vertrouwen bij een ingericht Google Bedrijfsprofiel
marketeer icon
Marketeer op afstand

Blijf groeien met jouw persoonlijke marketeer

Wij zorgen ervoor dat jij gaat opvallen in jouw branche. Onze marketeers gaan namelijk iedere maand met jouw online vindbaarheid aan de slag. Ze optimaliseren jouw Google Bedrijfsprofiel en schrijven content die jouw producten sterk aanprijst.

Door daarnaast actief aan de slag te gaan met reputatiemanagement krijgen potentiële klanten het ultieme vertrouwen in jouw bedrijf. Zo zorgen we er samen voor dat jij gaat groeien.

Meer weten
Marketeer op afstand
location icon
Bedrijfsvermelding

Zichtbaar zijn daar waar jouw klanten je zoeken

Met de Places Bedrijfsvermelding worden jouw bedrijfsgegevens gepubliceerd op de belangrijkste 20+ kanalen als Google, Telefoonboek.nl & Openingstijden.com. Je bedrijfsvermelding wordt maandelijks geoptimaliseerd zodat jij altijd goed gevonden wordt door (potentiële) klanten. Daarnaast ontvang je maandelijks rapportages en verbetertips, zo haal jij het maximale uit jouw vermelding!

Meer weten
location icon Bedrijfsvermelding
Vrouw met mobiel
Google maps
Google maps
Google maps
review star icon
Reputatiemanagement

Win vertrouwen en verbeter je online uitstraling

Reviews zijn hét middel om jouw klanten te overtuigen een product of dienst bij jou af te nemen. 25% van de aankopen wordt namelijk bepaald aan de hand van een review.

Met Places Reputatiemanagement nodig je je klantenbestand gemakkelijk uit een review te plaatsen op Google, Telefoonboek.nl & Openingstijden.com. Vanuit je dashboard kun je deze reviews direct beantwoorden. Zo ben jij verzekerd van een goede online reputatie, wat resulteert in meer klanten.

Meer weten
review star icon Reputatiemanagement
Man achter computer
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
 • star
3 uur geleden
Sander Stevens

Onze badkamer is prachtig gerenoveerd. Klusbedrijf Bert gaat zeer netjes en secuur te werk, voor een volgende klus schakelen we Bert zeker weer in.

eye icon
Adverteren

Opvallen tussen je concurrenten

Met Places Adverteren adverteer je met je bedrijfsprofiel op Telefoonboek.nl & Openingstijden.com. Deze websites hebben maandelijks 3,4 miljoen bezoekers. 3,4 miljoen potentiële klanten voor jou dus. Je adverteert boven de zoekresultaten op zoekwoorden en plaatsen die voor jou relevant zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw doelgroep bereikt.

Meer weten
eye icon ADVERTEREN
Pakket samenstellen Vanaf €69,- per maand
  star star star star star
"Places Lokale SEO heeft de zichtbaarheid van ons bedrijf online enorm geholpen. De contacten waren snel en behulpzaam en alles was vlot geregeld. Onze..."
Arno Stroeller
Grano Trading
  star star star star star
"De klantenondersteuning is zeer goed. mails worden direct beantwoord. Het instellen van het Places pakket ging "als een speer". Ik moest mij..."
Rob Hennekes
Bandit 3D Filament
  star star star star star
"Places heeft een geweldige nieuwe website gemaakt met de informatie van onze oude website. Daarnaast is de service super! Geen vraag is te veel moeite..."
A van Rossum
Schoonmaakbedrijf Laurina

Veelgestelde vragen over Places Places Lokale SEO

Hoe zorgen jullie voor betere vindbaarheid in Google?
Doordat wij premium partner van Google zijn kunnen wij je Google Bedrijfsprofiel profiel beheren. Onze specialisten weten precies hoe je deze goed instelt en maandelijks vult met zinvolle content. Google hecht hier waarde aan er zal je hierdoor vaker tonen in lokale zoekresultaten.
Kan ik zelf niet gewoon aan de slag gaan met online marketing?
Uiteraard kun je dit ook zelf doen, we schrijven zelfs wekelijks blogs die vol zitten met tips hoe jij de marketing zelf kan doen. Echter vinden veel ondernemers het prettig dat ze voor een goedkoop uurtarief een specialist aan het werk zetten. Deze specialist weet precies wat hij doet en krijgt meer voor elkaar in dezelfde tijd als wanneer je het zelf zou doen. Als wij een schilder nodig hebben maken we hier dezelfde afweging en kiezen we uiteindelijk graag voor een specialist.
Is Places.nl geschikt voor mijn bedrijf?
Places.nl beheert meer dan 220.000 bedrijfsprofielen, logischerwijs komen alle aanwezige branches dan ook bij ons voorbij. Wij kunnen voor ieder type bedrijf de juiste marketing uitvoeren, we durven daarom te zeggen dat we geschikt zijn voor ieder bedrijf.
Wat is de looptijd van Places Lokale SEO abonnement?
De minimale looptijd is twaalf kalendermaanden. Hierna wordt er telkens automatisch met één maand verlengd tenzij er schriftelijk is opgezegd.
Wat is de opzegtermijn van Places Lokale SEO?
Opzeggen dient schriftelijk gedaan te worden en de opzegtermijn is één kalendermaand met inachtneming van de minimale looptijd van twaalf maanden.
Hoe kan ik bestellen?
Je kunt online bestellen door op de knop "Bestellen" te klikken/tikken. Vervolgens zie je een overzicht van je bestelling en voeg je eenvoudig je betaalgegevens toe of betaal je met iDeal. Vind je het prettiger om telefonisch te bestellen? Bel dan 024 - 2122 810.
Hoe werkt de facturering?
Direct na bestelling wordt de eerste factuur op de datum van de bestelling gezet. Deze heb je al direct voldaan via iDeal of wordt afgeschreven aan het begin van de volgende maand.
Hoe tip ik bevriende ondernemers?
Bevalt onze service je goed en zou je graag andere ondernemers aan onze services willen helpen? Stuur ze dan naar places.nl/gratis-aanmelden om hun bedrijf gratis aan te melden. Ze ontvangen dan een gratis bedrijfsprofiel met vermelding en wij nemen contact op voor een gratis online advies op maat. Je kunt natuurlijk ook ons telefoonnummer delen: 024 - 2122 810 (ma-vr 9u-17u zijn onze online experts aanwezig).

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!