Places logo
Menu

Welk coaching bureau krijgt de beste beoordeling?

Welk coaching bureau krijgt de beste beoordeling?

Coaching kan zowel op de werkvloer als op privégebied erg nuttig zijn. Er zijn veel verschillende coaching bureaus in Nederland die op dit gebied kunnen helpen. Maar welk bureau is het beste? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Yneama in Etten-Leur het beste in haar vak. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige bedrijven die tot de top vijf van best beoordeelde bedrijven binnen de categorie coaching behoren.

Ratings

Voordat consumenten een aankoop doen, gaan zij vaak eerst online op zoek naar informatie over het bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de consumenten online reviews leest en dat 25% van de aankopen wordt bepaald aan de hand van een review. Naast reviews zijn er op het internet ook compactere beoordelingen te vinden in de vorm van een cijfer. Deze cijfers worden ook wel ratings genoemd.

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, de service en de prijs-/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Een rating geeft direct een positief of negatief beeld van een bedrijf. Voor een positieve uitstraling is het belangrijk om een zo hoog mogelijke rating te krijgen. Een bedrijf moet minimaal tien unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Coaching

Yneama uit Etten-Leur is het best beoordeelde bedrijf binnen de categorie coaching. Yneama helpt moeders en hun kinderen met aandacht voor innerlijke groei, schoonheid en persoonlijke ontwikkeling. Het coaching bureau krijgt op verschillende vlakken een goede beoordeling. De algemene indruk van het bedrijf krijgt een 10, de service krijgt een 9.3 en de prijs-/kwaliteitsverhouding krijgt een 9. Al met al krijgt het bureau een 9.5 gemiddeld.

Op de tweede plek staat Remke Coacht uit Houten, dit is een praktijk die gericht is op bewustwording en groei. De praktijk krijgt gemiddeld een 9.3. Op de derde plaats staat ZonderMeer Coaching uit Bennekom. Het bureau is onder andere gespecialiseerd in organisatieadvies, organisatieontwikkeling en life-coaching. Het bureau krijgt een 9.1 gemiddeld.

Stichting Gepest-Worden uit Schijndel staat met een 9 gemiddeld op de vierde plaats. De stichting is opgericht door jongeren en is tegen pesten in Nederland. Tot slot staat Bruijn Counseling uit Julianadorp op de vijfde en tevens laatste plaats. Dit bureau is gespecialiseerd in het geven van positieve oplossingsgerichte coaching.

Top vijf best beoordeelde bedrijven
Dit zijn de bedrijven met de beste ratings gebaseerd op de beoordelingen op Telefoonboek.nl.

Yneama Gemiddelde beoordeling: 9.5

Remke Coacht, praktijk voor bewustwording en groei Gemiddelde beoordeling: 9.3

ZonderMeer Coaching Gemiddelde beoordeling: 9.1

Stichting Gepest-Worden Nederland Gemiddelde beoordeling: 9.0

Bruijn Counseling Gemiddelde beoordeling: 8.9

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!