Places logo
Menu

10 gouden ondernemerstips

10 gouden ondernemerstips

De gouden regels van het solliciteren, crisiscommunicatie, het informatienummer van Telefoonboek.nl en 10 gouden ondernemerstips.U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

De gouden regels van het solliciteren

Solliciteren is een spannend proces, zowel voor sollicitant als werkgever. Gelukkig heeft u als werkgever de mogelijkheid om een sollicitatiegesprek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hoe? Het stellen van de juiste vragen is de sleutel tot succes.Met de tips van Places.nl wordt uw sollicitatiegesprek een eitje.

Crisiscommunicatie: wat te doen in een noodgeval?

Er breekt een brand uit bij uw bedrijf en u en uw medewerkers lopen gevaar. Wat nu? Crisiscommunicatie speelt een cruciale rol op het moment dat zich een crisis voordoet. Grote bedrijven schakelen de communicatieafdeling in en gaan aan de slag. Voor het mkb is dit niet van toepassing. Toch kunt u zich als ondernemer in het mkb goed voorbereiden op een crisis en op effectieve crisiscommunicatie. Hoe, dat leest u in deze blog van Places.nl.

Zoek en vind: het informatienummer van Telefoonboek.nl

Op zoek naar een telefoonnummer, maar kunt u het zelf niet vinden? Of bevindt u zich in de auto onderweg naar een vergadering en bent u niet in staat om een nummer op te zoeken? Maak dan gebruik van het informatienummer van Telefoonboek.nl. Lees meer in deze blog van Places.nl.

Boeken staan er vol mee, en ook op het internet slaan de reclametrends u om de oren: hoe promoot u uw bedrijf?Places.nl heeft de belangrijkste 10 mkb tips voor u als ondernemer op een rijtje gezet. Met deze tips verbetert u de service richting klanten en wordt uw bedrijf zichtbaarder voor het grote publiek. Succes verzekerd! Lees meer ondernemerstips

Wilt u altijd optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten? Probeer nu 30 dagen gratis Places Antwoordservice en eraar de voordelen.

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!