Places logo
Menu

Administratie uitbesteden? Deze kantoren worden het best beoordeeld

Administratie uitbesteden? Deze kantoren worden het best beoordeeld

Voor veel ondernemers is het bijhouden van de administratie een vervelend klusje die ze het liefst niet zouden doen. Ze zijn immers niet gaan ondernemen voor de administratie. Echter, is dit wel een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Administratiekantoren zijn gespecialiseerd in alles wat met administratie te maken heeft. Het is de plek om als ondernemer zijnde jouw administratie uit te besteden. Maar, dan is het wel belangrijk om het juiste kantoor uit te zoeken. Places.nl onderzocht hoe verschillende administratiekantoren worden beoordeeld door klanten.

Ratings

Klanten kunnen op Telefoonboek.nl geregistreerde administratiekantoren beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs-kwaliteitverhouding. Een cijfer wordt gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Klanten kunnen de kantoren een cijfer geven tussen de 1 en 10. Indien gewenst kan daar ook een geschreven beoordeling aan toegevoegd worden. Het aantal keer dat een bedrijf is beoordeeld en de gemiddelde score bepaalt uiteindelijk de plek in de ranking.

Gemiddelde beoordeling van een 6.9

Het gemiddelde van alle ontvangen beoordelingen is een 6.9. Dit betekent dat het merendeel van de gegeven ratings voldoende is (boven een 6.0). In totaal zijn er 1.333 ratings gegeven. Hiervan is 86% voldoende. Dit toont aan dat de meeste administratiekantoren positief beoordeeld worden door klanten.

Best beoordeelde bedrijven

Ben je benieuwd welke administratiekantoren het beste worden beoordeeld? Onderstaande top vijf is gebaseerd op verkregen data van Telefoonboek.nl. De bedrijven hebben 20 unieke beoordelingen of meer ontvangen. Bij deze top vijf ben je verzekerd van een goede dienstverlening.

1. Heleen Duif Office Support uit Doetinchem met 20 beoordelingen en een 10 gemiddeld;

2. 't Aogje servicebureau voor MKB en ZZP-ers uit Breda met 21 beoordelingen en een 9.4 gemiddeld;

3. Effectivity Consultancy uit Amsterdam met 61 beoordelingen en een gemiddelde van een 9.1;

4. Administratiekantoor du Pont uit Rijen met 21 beoordelingen en een gemiddelde van een 9.0;

5. Hilger Administratie uit Oirsbeek met 24 beoordelingen en een gemiddelde van een 9.0.

De resultaten

Op plek een staat Heleen Duif Office Support uit Doetinchem. Heleen runt een eenmanszaak en is gespecialiseerd in ondersteuning in administratieve werkzaamheden voor midden- en kleinbedrijf. Op plek twee staat 't Aogje Servicebureau uit Breda. Zij bieden zowel ondersteuning in administratie als boekhouding aan en zijn specifiek gericht op MKB en ZZP. Op plek drie staat Effectivity Consultancy uit Amsterdam. Zij worden beschouwd als echte boekhoud expert. Op plek vier staat Administratiekantoor du Pont uit Rijen. Zij helpen met administratie en belastingaangifte wanneer ondernemers hier zelf geen tijd voor hebben. Op plek 5 staat Hilger Administratie uit Oirsbeek. Ook zij zijn er voor de kleine bedrijven en helpen met financiële administratie, salarisadministratie en incassoservice.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!