Places logo
Menu

Waar vind je de vijf best beoordeelde kapperszaken van Nederland?

Waar vind je de vijf best beoordeelde kapperszaken van Nederland?

Voor veel mensen is het lastig om de perfecte kapper te vinden. Om te voorkomen dat je met een slechte coupe een kapsalon uitloopt, hebben wij de best beoordeelde kapperszaken in Nederland voor je op een rij gezet. De drie beste kappers worden toegelicht, de gehele top vijf vind je onderaan de pagina. Deze top vijf is gebaseerd op beoordelingen die zijn geplaatst op Telefoonboek.nl.

Nummer één in 's-Heerenberg

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is de beste kapperszaak van Nederland te vinden in s'-Heerenberg: ODA Hair Fashion. Bij deze kapperszaak kun je deze herfst terecht voor een mooie herfstcoupe. Een trend deze herfst is de falayage, de herfst variant van balayage. De ervaren haarexperts bij ODA Hair Fashion weten precies hoe ze jouw haren moeten knippen en verzorgen. Klanten zijn erg tevreden, de kapper krijgt namelijk een 9,9 gemiddeld op basis van 451 beoordelingen.

Kapsalon Iduna draagt bij aan een jeugdige look

Als je in Zeeland woont kun je goed terecht bij Kapsalon Iduna in Terneuzen. Iduna is de naam van de Noorse godin die voor de eeuwige jeugd staat. De kapsalon probeert op het gebied van haarverzorging een bijdrage te leveren aan een jeugdige look. De kapsters volgen jaarlijks een bijscholing, waardoor klanten verzekerd zijn van een goede behandeling. Dit blijkt ook uit de beoordelingen van klanten, de kapsalon krijgt namelijk een 8,9 gemiddeld op basis van 210 beoordelingen.

Turkse kapperszaak in Sneek

Herenkapsalon Ersoy is al bijna zes jaar lang een begrip in Sneek. Volgens de eigenaar is het de enige Turkse kapper in Sneek en is het daardoor onder andere een groot succes. De kapper knipt bovendien niet alleen het haar van klanten maar kijkt naar het hele gezicht, zoals de wenkbrauwen, neusharen en de snor. Ook brandt de kapper oorharen weg, dat is typisch Turks. De kapsalon wordt erg gewaardeerd door klanten, het krijgt namelijk op basis van 167 beoordelingen een 8,4 gemiddeld.

Top vijf best beoordeelde kappers

Telefoonboek.nl doet regelmatig onderzoek naar de beste ondernemingen binnen een branche. Op de website kunnen mensen naast het vinden van contactinformatie terecht om een bedrijf te beoordelen. Op basis van deze beoordelingen is een top vijf beste kappers opgesteld. Een kapperszaak moest minstens 100 beoordelingen hebben om in de top vijf te komen.

 1. ODA Hair Fashion 's-Heerenberg
  Met 451 beoordelingen een 9,9 gemiddeld
 2. Kapsalon Iduna in Terneuzen
  Met 210 beoordelingen een 8,9 gemiddeld
 3. Herenkapsalon Ersoy in Sneek
  Met 167 beoordelingen een 8,4 gemiddeld
 4. A&S Haarmode Zutphen
  Met 167 beoordelingen een 7,9 gemiddeld
 5. Kapperszaak Dana, Huizen
  Met 204 beoordelingen een 7,4 gemiddeld

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!