Places logo
Menu

Vierdaagse: Meest gezocht in Nijmegen

Vierdaagse: Meest gezocht in Nijmegen

Dinsdag 18 juli gaat de 101ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse weer van start en dat betekent dat tienduizenden wandelaars starten aan deze vierdaagse wandeltocht. Daarnaast komen méér dan 1 miljoen bezoekers naar Nijmegen voor de Vierdaagse feesten. Bij Telefoonboek.nl vroegen we ons daarom af hoe mensen zich voorbereiden op dit grote evenement en of zij hun online zoekgedrag hierop aanpassen. Daarom onderzochten wij de meest gezochte telefoonnummers en openingstijden in Nijmegen. Daarbij is gekeken naar een periode van drie maanden voorafgaand aan de Nijmeegse Vierdaagse vanaf het moment van de bekendmaking van de loting.

Telefoonboek

Wanneer we kijken naar de top drie van meest gezochte telefoonnummers via Telefoonboek.nl, lijken de uitgevoerde zoekopdrachten niet speciaal toegespitst te zijn op de Nijmeegse Vierdaagse. Zo is via desktop het vaakst gezocht naar de contactgegevens van de Gemeente Nijmegen (981), maar is er ook veel gezocht naar de contactgegevens van het Radboud Ziekenhuis (877) en van Care Commerce (611). Ook via mobiel werd er de afgelopen drie maanden het vaakst gezocht naar de contactgegevens van gemeente Nijmegen (367). Daarnaast werd er via mobiel ook veel gezocht naar de contactgegevens van Care Commerce (337) en van beautysalon Çigdem (228). Mogelijk is men drie maanden voorafgaand aan de Vierdaagse nog niet op zoek naar contactgegevens van instanties en bedrijven en is dit pas het geval tijdens de Vierdaagse wanneer men per direct op zoek is naar een adres of telefoonnummer.

Openingstijden

Ook wanneer we kijken naar de meest gezochte openingstijden via Openingstijden.com in Nijmegen valt het op dat de zoekopdrachten niet per se gerelateerd zijn aan de Nijmeegse Vierdaagse. Zo werd er de afgelopen drie maanden via desktop het meest gezocht naar de openingstijden van Albert Heijn (52). Via desktop werd er overigens ook veel gezocht naar openingstijden van De Bijenkorf (52) en wasserij en stomerij (43). Via de mobiele versie van Openingstijden.com werd er de afgelopen drie maanden het meest gezocht naar openingstijden van apotheken (118), maar ook naar de openingstijden van Grillhouse Marrakesh (117) en pizzeria Portofino (100). Erg bijzonder is dat er zowel via desktop en mobiel werd gezocht naar de openingstijden van De Bijenkorf in Nijmegen, terwijl het warenhuis geen vestiging heeft in Nijmegen. Wellicht is men in de war met Arnhem, waar voorheen wel een Bijenkorf was gevestigd maar in begin 2014 is gesloten.

Top tien meest gezochte telefoonnummers

Desktop Mobiel

 1. Gemeente Gemeente
 2. Radboud Ziekenhuis Care Commerce
 3. Care Commerce Çigdem beautysalon
 4. Rademaker transport & logistiek Braam Personenvervoer
 5. Arturo Radboud Ziekenhuis
 6. Restaurant Parkzicht Arturo
 7. Places antwoordservice VIP Fashion style
 8. Sociale Verzekeringsbank Restaurant Parkzicht
 9. De Gelderlander Café Wijck
 10. Politie GGD regio Nijmegen

Top tien meest gezochte openingstijden

Desktop Mobiel

 1. Albert Heijn Apotheek
 2. Bijenkorf Grillhouse Marrakesh
 3. Wasserij en stomerij Portofino
 4. Naaimachinecentrum Teunissen Tabakwinkel
 5. Arbeidsbureau De Bijenkorf
 6. Kringloopwinkel Marcel NS Nijmegen
 7. Dinys wol en handwerkzaamheden Çigdem beautysalon
 8. Rechtswinkel Cafetaria Ugala
 9. Kantoorboekhandel Bernink & van de Venne Albert Heijn
 10. Coop Kringloopwinkel Marcel

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!