Places logo
Menu

Veel schoonheidssalons onder de best beoordeelde bedrijven in Heerlen

Veel schoonheidssalons onder de best beoordeelde bedrijven in Heerlen

Heerlen is door de gunstige ligging erg populair onder bedrijven en ondernemers. Vanuit de stad in Zuid-Limburg ben je in een oogwenk in Duitsland of België. Maar welk bedrijf in Heerlen wordt het beste beoordeeld? Places Nieuws zocht het uit en kwam tot de conclusie dat vooral de schoonheidssalons en kapperszaken uit Heerlen erg goed beoordeeld worden.

Veel bedrijven op het gebied van schoonheid

Ontsmettingsbedrijf Italiaander blinkt uit met een gemiddelde beoordeling van een 10. Met 40 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding en hygiëne zijn zij dan ook het best beoordeelde bedrijf in Heerlen. Het ontsmettingsbedrijf wordt gevolgd door de kapperszaak Twins Hairfashion & Beauty, die een gemiddelde beoordeling van een 9,7 ontving. Daarmee werd Twins Hairfashion & Beauty even goed beoordeeld als de concurrent Kapsalon Eren. Zij ontvingen ook een gemiddelde beoordeling van een 9,7. Samen zijn zij dan ook de best beoordeelde kapperszaken van Heerlen. De ZZPer Michel Erens ontving door zijn begeleiding voor zanggroepen tevens een gemiddelde beoordeling van een 9,7. Het bedrijf dat op de vijfde plek eindigde, namelijk Pedicure Expert, ontving de meeste beoordelingen van de gebruikers. Uit maar liefst 141 recensies bleek een gemiddelde beoordeling van een 9,6! Het valt op dat deze vier bedrijven werkzaam zijn op het gebied van schoonheid en verzorging.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Het overzicht van de beoordelingen van bedrijven uit Heerlen is gemaakt op basis van gegevens van Telefoonboek.nl. Op deze website kunnen consumenten verschillende bedrijven beoordelen op basis van algemene indruk, prijs-kwaliteitverhouding en service. Alleen bedrijven met meer dan 10 beoordelingen zijn meegenomen in het overzicht. Is uw bedrijf boven in de top 5 niet genoemd? Wellicht staat het in de tweede helft van onze top 10!

Top 10 best beoordeelde bedrijven in Heerlen

 1. Ontsmettingsbedrijf Italiaander (10)
 2. Twins Hairfashion & Beauty (9,7)
 3. Michel Erens (9,7)
 4. Kapsalon Eren (9,7)
 5. Pedicure Expert (9,6)
 6. MO"re audio (9,6)
 7. Outlet Kriskras (9,5)
 8. Schoonheidssalon en pedicure Emma van den Berg (9,3)
 9. Post Uitvaartzorg (9,3)
 10. Giëra Dakwerken (9,3)

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!