Places logo
Menu

Valkenswaard heeft geluk met best beoordeelde loodgieter

Valkenswaard heeft geluk met best beoordeelde loodgieter

Sanitair, verwarming, waterleidingen en riolering: allemaal zaken waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Als er iets mis is met een van deze voorzieningen wagen sommige mensen een poging om dit zelf op te lossen, maar de meeste van ons bellen liever een vakman. Dat is de loodgieter. Aangezien deze voorzieningen voor ons zo belangrijk zijn, is het ook van groot belang dat de loodgieter goed werk levert. Men kan hier van tevoren al over oordelen dankzij beoordelingen van loodgieters op Telefoonboek.nl.

Lokale loodgieters

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers terecht voor contactinformatie van bedrijven, maar ook om bedrijven te beoordelen. De bezoeker beoordeelt de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Dit hebben bezoekers ook voor loodgietersbedrijven gedaan. Daar is een top vijf best beoordeelde bedrijven uitgekozen. Helaas voor mensen uit sommige steden werken loodgieters meestal alleen in een bepaalde omgeving. Niet iedereen kan dan ook gebruik maken van de diensten van de best beoordeelde loodgieters volgens Telefoonboek.nl

Best beoordeelde loodgieters

De best beoordeelde loodgieter op Telefoonboek.nl is DKI De Kempen Installaties uit Valkenswaard. Het installatiebedrijf krijgt een 10 op basis van 44 beoordelingen door bezoekers. Boots Kessel B.V. uit Kessel landt op de tweede plek. Het loodgietersbedrijf kreeg 31 beoordelingen en scoort daaruit een 9,5. Op de derde plek staat Firma Elderman, een installatiebedrijf uit Rheden. Het bedrijf wordt op basis van 28 beoordelingen ook becijferd met een 9,5. Ook J. Jansen Installatie Techniek B.V. uit de Ootmarsum, scoort hoog. Het installatiebedrijf ontvangt een 9,4 uit 18 beoordelingen. De lijst wordt gesloten door Hagenaars Installatietechniek uit Steenbergen, dat uit 16 beoordelingen een 9,4 scoort.

Top vijf loodgieters

DKI De Kempen Installaties gemiddelde beoordeling: 10 aantal beoordelingen: 44

Boots Kessel B.V. gemiddelde beoordeling: 9,5 aantal beoordelingen: 31

Firma Elderman gemiddelde beoordeling: 9,5 aantal beoordelingen: 28

J. Jansen Installatie Techniek B.V. gemiddelde beoordeling: 9,4 aantal beoordelingen: 18

Hagenaars Installatietechniek gemiddelde beoordeling: 9,4 aantal beoordelingen 16

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!