Places logo
Menu

Uw rijbewijs in één keer halen? Deze rijscholen in Gelderland staan goed aangeschreven

Uw rijbewijs in één keer halen? Deze rijscholen in Gelderland staan goed aangeschreven

Uit cijfers van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) blijkt dat Gelderland goed vertegenwoordigd is in de top van de ranglijst van beste rijscholen van ons land. In de provincie slaagt meer dan de helft van de leerlingen in één keer. Hoe worden de Gelderse rijscholen beoordeeld door rijlessers? Places Nieuws ging op onderzoek uit en tipt u een aantal uitmuntende rijscholen volgens ervaringsdeskundigen.

Rijscholen scoren 8+

In totaal zijn er 1.273 reviews achtergelaten voor rijscholen door het hele land, waarvan er 111 over rijscholen uit Gelderland gaan. Het gemiddelde van alle beoordelingen over Gelderse rijscholen is een 8.1. Slechts een klein deel van de reviews (21%) is negatief. Dat betekent dat het overgrote deel (79%) positief is. Landelijk gezien is 66% van de beoordelingen positief, Gelderland zit daar ruim boven. Een score waar de Gelderse bedrijven uit rijschoolbranche trots op kunnen zijn!

Best beoordeelde rijschool

Een rijschool met een hoog aantal positieve beoordelingen is Rijschool Les is More uit Apeldoorn. Met een gemiddelde van een 9.7 op basis van 60 beoordelingen verdient deze rijschool een eervolle vermelding. Benieuwd naar het succes achter deze rijschool volgens de leerlingen? Twee tevreden klanten aan het woord:

Duidelijke uitleg en leuke lessen

Rijschool Mulay uit Beuningen en Rijschool Schonewille uit Ermelo scoorden nog hoger, maar ontvingen minder beoordelingen. Rijschool Mulay valt op vanwege de stap- voor stap aanpak en duidelijke uitleg. Bij Rijschool Schonewille worden vooral de leuke lessen en de goede service gewaardeerd.

Over Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen klanten hun beoordeling over verschillende bedrijven, waaronder rijscholen, delen. Bedrijven ontvangen een gemiddelde beoordeling op basis van service, algemene indruk, prijs/kwaliteitsverhouding en bereikbaarheid. Dit cijfer kan daarnaast worden voorzien van een review, een geschreven beoordeling. Een beoordeling is positief wanneer deze een gemiddelde van een 6.0 of hoger heeft. Wanneer dit niet het geval is, is de beoordeling negatief.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!