Places logo
Menu

Toe aan een nieuw interieur? Deze interieurbouwers kunt u met een gerust hart inhuren.

Toe aan een nieuw interieur? Deze interieurbouwers kunt u met een gerust hart inhuren.

De inrichting van een bedrijfsruimte kan veel invloed hebben op de uitstraling en aantrekkingskracht van het bedrijf. Het is daarom erg belangrijk dat het interieur volledig aansluit bij het bedrijf. Een interieurbouwer is gespecialiseerd in het maken van interieurs, voor bijvoorbeeld woningen, winkels of kantoorruimtes. Het werk komt erg nauwkeurig omdat het interieur op maat wordt gemaakt. Heeft u zojuist een verbouwing achter de rug maar zit u nog met de handen in uw haren over de bouw van het interieur? In een eerder artikel beschreven we hoe u een geschikt bouwbedrijf kunt vinden. In dit artikel leest u meer over welke bedrijven gespecialiseerd zijn in interieurbouw. Places Nieuws zocht uit hoe bedrijven in de interieurbouw branche beoordeeld worden.

Beoordelingen

Op basis van de gegevens van Telefoonboek.nl is gekeken hoe interieurbouw berijven beoordeeld worden. Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers de contactgegevens van bedrijven kunnen vinden. Naast het vinden van contactgegevens kunnen bezoekers een beoordeling geven over hun ervaring met een bedrijf. Klanten kunnen een geschreven review achterlaten en een cijfer tussen de 2 en 10. In totaal zijn er 439 beoordelingen gegeven voor interieurbouwbedrijven. Waren klanten tevreden over hun interieurbouwer?

Tevreden klanten

De meerderheid van de beoordelingen was voldoende. In totaal werden er 292 voldoendes gegeven. Een voldoende is een cijfer boven de 6. Het gemiddelde van het aantal voldoendes was een 9.6. Veel bedrijven kregen dus een hoog cijfer. Uit de geschreven beoordelingen blijkt dat klanten erg tevreden zijn als het bedrijf goed communiceert, vakkundig te werk gaat, kwalitatieve materialen gebruikt en als er een vriendelijke service wordt geleverd. Uit een review van een klant bleek het volgende:

"Enorm creatief en een uitzonderlijk oog voor detail. Het eindresultaat is echt precies zoals we voor ogen hadden! Alles werd voor ons uitgezocht en zelfs werk dat door een andere partij niet netjes was achtergelaten werd door jullie kosteloos gerepareerd. Voor ons geen ander meer!" - Beoordeling van een bezoeker van Telefoonboek.nl.

Verbeterpunten

Naast de vele positieve klantervaringen zijn er ook een aantal klanten die minder tevreden waren. In totaal zijn er 146 beoordelingen met een onvoldoende gegeven. Het gemiddelde cijfer van de onvoldoendes was een 2.4. Klanten zijn ontevreden als een bedrijf zijn afspraken niet nakomt, als dingen niet goed worden gemeten, als producten niet geleverd worden en als het bedrijf telefonisch slecht bereikbaar is. Een klant schreef het volgende over zijn/haar ervaring:

"Komt zijn afspraken niet na, levert zeer slecht werk af, laat zich fors betalen en levert vervolgens zijn product niet af." - Beoordeling van een bezoeker van Telefoonboek.nl.

Goed beoordeelde interieurbouwers

Ondanks een aantal negatieve ervaringen worden de meeste interieurbouwers goed beoordeeld. Bent u op zoek naar een interieurbouwer? Deze bedrijven krijgen meerdere goede beoordelingen.

Jan van Horssen Interieurspecialist Pijnacker

Jan van Horssen is een interieurspecialist met ruim 30 jaar ervaring. Hij is gespecialiseerd in het uitwerken van interieurplannen met betrekking tot vloerbedekking, wandbekleding, raamdecoratie, elektriciteit en verlichting, schilderwerkzaamheden en interieurbetimmering en montage. Klanten complimenteren Jan van Horssen met zijn uitstekende werk en goede adviezen.

Interieur en Timmerwerk Eric Keulen

Eric Keulen uit Eijsden in Limburg wordt ook goed beoordeeld door klanten. Ontwerpen worden geheel op maat naar de wens van de klant gemaakt. Klanten complimenteren het bedrijf met het vakmanschap, de goede service en de netheid waarmee ze te werk gaan.

Wilt u klantbeoordelingen over andere bedrijven nalezen? Op Telefoonboek.nl vindt u adresgegevens en klantbeoordelingen van bedrijven in Nederland.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!