Places logo
Menu

Tilburgse transportbedrijven scoren goede beoordelingen

Tilburgse transportbedrijven scoren goede beoordelingen

In Noord-Brabant is de zesde grootste stad, wat betreft inwoneraantal, van Nederland te vinden. Dit is Tilburg, een stad met veel verschillende inwoners zoals studenten, kinderen van wol arbeiders, expats, hipsters en nog veel meer. Ondanks de vele jonge inwoners is de leeftijdscategorie 45 t/m 64 jaar het sterkst vertegenwoordigd in Tilburg. Tilburg heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een moderne en internationale stad. Er bevinden zich dan ook veel verschillende soorten bedrijven. Op basis van bezoekersbeoordelingen op Telefoonboek.nl is er een top vijf van de best beoordeelde bedrijven in Tilburg gemaakt.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl een beoordeling toekennen aan een bedrijf. Hierbij geeft de klant het bedrijf een score op basis van de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. De verschillende beoordelingen over het bedrijf leveren samen een gemiddeld cijfer op, dit wordt ook wel een rating genoemd. De ratings van de best beoordeelde bedrijven in Tilburg worden in dit artikel benoemd.

Best beoordeelde bedrijven in Tilburg

Het best beoordeelde bedrijf in Tilburg is volgens de ratings op Telefoonboek.nl BF Global Logistics. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle activiteiten rondom logistiek en transport. BF Global Logistics krijgt op basis van 31 beoordelingen een 9.9 als cijfer. Op een gedeelde tweede plaats staan de bedrijven Alles Auto en Inter Skippy MM'38 met allebei een 9.6 op basis van 28 beoordelingen. Inter Skippy MM'38 is gespecialiseerd in transport, import en export van levensmiddelen en meubelen. Alles Auto is een garagebedrijf gevestigd op het industrieterrein Loven. Met een 9.5 op basis van 30 beoordelingen staat het bedrijf Aworkx Workwear op de derde plaats. Dit bedrijf is gespecialiseerd in duurzame werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Op de vierde plaats staat "t Goudcentrum met een 9.4 op basis van 30 verschillende beoordelingen. In "t Goudcentrum kunnen mensen terecht voor de aanschaf van een nieuw sieraad of het verkopen van juwelen.

Top vijf best beoordeelde bedrijven

  1. BF Global Logistics Gemiddelde beoordeling: 9.9

  2. Alles Auto Gemiddelde beoordeling: 9.6

  3. Inter Skippy MM'38 Gemiddelde beoordeling: 9.6

  4. Aworkx Workwear Gemiddelde beoordeling: 9.5

  5. "t Goudcentrum Gemiddelde beoordeling: 9.4

Transport in Tilburg

Het valt op dat er twee transportbedrijven in de top vijf van best beoordeelde bedrijven van Tilburg staan. Dit kan misschien te maken hebben met het rijke industriële verleden van Tilburg. Al vroeg in de middeleeuwen kwam de stad door de groeiende wolindustrie in de bloei. De transportbedrijven zetten Tilburg met hun goede service tegenwoordig nog steeds op de kaart.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!