Tijd voor zomerbanden: de top 10 best beoordeelde bandenzakenHet is tijd om de banden te wisselen.

Na de vorst van de afgelopen week komt de zon weer tevoorschijn en het voorjaar staat voor de deur. Dit betekent dat het tijd wordt om de banden te wisselen, vooral voor de mensen die op wintersport zijn geweest. In Nederland zijn winterbanden namelijk niet verplicht, maar in populaire wintersportlanden zoals Oostenrijk en Duitsland wel. Bij welke bandenwinkel of -service kunt u het beste terecht als u uw banden wilt wisselen? Places Nieuws zocht het uit.

Gebruikers geven oordeel op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers gezochte bedrijven beoordelen. Zo ook voor de 6.663 bedrijven die geregistreerd staan in de categorie banden. Dit gebeurt op basis van ervaring, de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding. Gebruikers kunnen bedrijven in deze categorie beoordelen met een cijfer van 1 tot 10. In het volgende overzicht zijn alleen bedrijven meegenomen die meer dan 10 unieke beoordelingen hebben ontvangen.

Beste bandenzaken in kleinere plaatsen

Banden Shop Limburg, gelegen in Susteren, komt als beste uit de bus. Deze bandenzaak heeft vijftien keer een 10 als beoordeling ontvangen. Bandenservice 40 in Den Haag staat op de tweede plek, met een gemiddelde van 9,9. Jos Dekkers Autobanden uit Sprang-Capelle is met een gemiddelde van 9,7 derde geworden in de top 10. Het valt op dat de bandenzaken in de top 10 vooral in landelijke plaatsen gevestigd zijn. Grotere steden, zoals Groningen, Lelystad en Haarlem, komen wel terug op de plaatsen 11 tot en met 25.

De top 10 best beoordeelde bandenzaken

  1. Banden Shop Limburg, Susteren (10)
  2. Bandenservice 40, Den Haag (9,9)
  3. Jos Dekkers Autobanden, Sprang-Capelle (9,7)
  4. Bandenhandel Bert Ekkel, Kloosterhaar (9,6)
  5. Leen Post Banden B.V., Schelluinen (9,6)
  6. Peet Borst Bandentechniek Nieuwegein B.V., Nieuwegein (9,6)
  7. Bandenservice Lagerweij, Cothen (9,6)
  8. Premio Jamrozik Banden + Autoservice, Beek (Limburg) (9,6)
  9. JSL Motorservice, Voorburg (9,4)
  10. Vlot Banden Urk, Urk (9,3)

Afbeelding: Flickr


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek