Telefoonnummer CZ en openingstijden avondwinkel vaakst gezocht in TilburgTelefoonnummer CZ en openingstijden avondwinkel vaakst gezocht in Tilburg

Jaarlijks vinden miljoenen bezoekers hun weg naar hun gezochte bedrijf via Telefoonboek.nl en Openingstijden.com. Meer dan 1,6 miljoen bedrijven uit heel Nederland zijn al te vinden in de database van deze websites. Maar hoe ziet het zoekgedrag er uit in verschillende plaatsen? Daar waren we zelf ook heel benieuwd naar. In deze editie kijken we waar de men in Tilburg zoal naar zoekt.

Telefoonboek

Op Telefoonboek.nl wordt er in Tilburg het meest gezocht naar de contactgegevens CZ zorgverzekering. Het afgelopen jaar probeerden 2782 unieke bezoekers (op de mobiele en de desktopversie) iemand van CZ aan de lijn te krijgen. Daarna werden ING Bank (1377 unieke bezoekers) en de Dokter Ongediertebestrijding (1152) het vaakst gezocht. Opvallend: ING Bank hanteert één algemeen telefoonnummer voor heel Nederland. Daarbij is er dus geen apart nummer voor Tilburgse rekeninghouders.

Openingstijden

Op Openingstijden.com ziet de top drie er weer compleet anders uit. Met 2782 zoekopdrachten op de mobiele én de desktopversie, wordt Avondwinkel & Slijterij Tilburg het vaakst gezocht. Het blijft toch een studentenstad. Op nummer twee staat Koffieshop Afrika met 1413 unieke bezoekers. Van Bloemenhandel T. Laar worden zowel de openingstijden (plaats drie) als het telefoonnummer (plaats vier) veel gezocht.

Top tien meest gezochte telefoonnummers in Tilburg

 1. CZ
 2. ING Bank
 3. Dokter Ongediertebestrijding
 4. Bloemenhandel T. Laar
 5. Belastingkantoor
 6. 'n Habbekrats
 7. Corner Quick Kapper
 8. Öz Emin Supermarkt
 9. Thebe Thuiszorg Medipoint
 10. EOS Nederland

Top tien meest gezochte openingstijden in Tilburg

 1. Avondwinkel & Slijterij Tilburg
 2. Koffieshop Afrika
 3. Bloemenhandel T. Laar
 4. Maître Paul
 5. Apotheek
 6. Tabakwinkel
 7. GSM Sjop
 8. Snackbar
 9. Subway
 10. Tankstation

Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek