Places logo
Menu

Tandarts kiezen moeilijk? Dit zijn de best beoordeelde tandartsen van Telefoonboek.nl

Tandarts kiezen moeilijk? Dit zijn de best beoordeelde tandartsen van Telefoonboek.nl

We naderen weer het einde van het jaar en dat betekent dat het weer tijd wordt om te oriënteren op een nieuwe zorgverzekering. Heb jij voor volgend jaar gebitscontrole op de planning staan? Dan kan het slim zijn om tandartscontroles mee te verzekeren in je zorgverzekeringspakket. Het is belangrijk dat deze verzekering qua dekking en premie goed aansluit op jouw noodzakelijke gebitszorg. Er zijn veel tandartspraktijken om tussen te kiezen, maar welke tandartsenpraktijken zijn nou goed beoordeeld? En hoe herken je een goede tandartsenpraktijk? Telefoonboek.nl zocht het voor je uit om je te helpen met het vinden van een geschikte tandarts voor het nieuwe jaar.

Ratings

Online vind je gemakkelijk reviews van andere patiënten over een bepaalde tandarts. Op Telefoonboek.nl kun je naast het vinden van bedrijfsgegevens ook ratings achterlaten. Klanten kunnen bijvoorbeeld tandartsen beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitverhoudingen. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Het aantal keer dat een tandarts beoordeeld is samen met de gemiddelde score toegekend door de consument, bepaalt de uiteindelijke plek in de ranking.

Tandartspraktijken scoren gemiddeld een 7.1

Over het algemeen worden tandartspraktijken goed beoordeeld. Alle ratings samen geven een landelijk gemiddelde van een 7.1. Er zijn in totaal 3798 tandartspraktijken beoordeeld waarbij er maar liefst 32.336 ratings achter zijn gelaten van klanten. Er zijn 5.500 negatieve ratings achtergelaten (ratings lager dan een 6). Het gemiddelde cijfer van de negatieve beoordelingen is een 4,7. Daarentegen zijn er in totaal 26.836 positieve ratings (ratings hoger dan een 6) achtergelaten. Deze goed beoordeelde tandartspraktijken scoren voldoende tot uitstekend. Het gemiddelde cijfer van deze positieve beoordelingen is een 7,3.

Top 5 best beoordeelde tandartspraktijken

Op basis van het aantal beoordelingen en de verschillende ratings die de consument gegeven op Telefoonboek.nl heeft Places een top vijf samengesteld. Een bedrijf mag pas meedoen als het bedrijf meer dan 40 beoordelingen heeft.

  1. Tandartspraktijk R.C.B. Kooij/B.P.C. Kooij- Diederen en J.G. Gortemaker uit Arnhem met 188 ratings en een 9.9 gemiddeld
  2. Dent Pro Cura uit Susteren met 93 ratings en een 9.7 gemiddeld
  3. Jeugdtandarts Beuningen uit Beuningen met 99 ratings en een 9.1 gemiddeld
  4. Tandartspraktijk De IJzeren Klap uit Musselkanaal met 110 stemmen en gemiddeld een 9
  5. Langeland Tandartspraktijk B.V. uit Krimpen aan den IJssel met 85 stemmen en een 9,2 gemiddeld

Resultaten

De vijf best beoordeelde tandartsenpraktijken scoren hoog bij de consument. Vooral de nummer één, Tandartspraktijk R.C.B. Kooij/B.P.C. Kooij- Diederen en J.G. Gortemaker uit Arnhem, scoort veruit het hoogst met veel beoordelingen. Klanten zijn te spreken over de aandacht en zorg van de patiënten die de tandartsenpraktijk uitdraagt. Prijs/kwaliteit verhouding wordt met een tien beoordeeld. Op nummer twee staat Denta Pro Cura die in de beoordelingen wordt omschreven als een 'super tandarts'. Daarnaast zijn klanten te spreken over de uitstekende telefonische bereikbaarheid. Op de derde plaats staat Jeugdtandarts Beuningen. Deze tandarts is vooral gespecialiseerd in de tandzorg van kinderen, zodat kinderen lachend en ontspannen naar de tandarts gaan. Op de vierde plaats staat Tandartsenpraktijk de Ijzeren Klap, klanten zijn te spreken over het vriendelijke en competente personeel. Op de vijfde plaats staat Langeland Tandartsenpraktijk B.V.. De praktijk is goed bereikbaar en scoort maar liefst een 9.4 op prijs/kwaliteit verhouding.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!