Places logo
Menu

‘t Kaashuus in Elburg steekt met kop en schouders uit boven andere kaaswinkels

‘t Kaashuus in Elburg steekt met kop en schouders uit boven andere kaaswinkels

Hollandser dan op zaterdag naar de kaaswinkel wordt het misschien wel niet. Er wordt namelijk gedacht dat in Nederland rond 800 vóór Christus al kaas gemaakt werd. Bij Telefoonboek.nl zijn door heel Nederland 709 kaaswinkels geregistreerd. Maar welke verkoper van "s Neerlands populairste zuivelproduct wordt door klanten nou als beste beoordeeld?

Beoordelingen

De kaaswinkels die bij Telefoonboek.nl geregistreerd zijn, kunnen door bezoekers van de website beoordeeld worden. Dit kan aan de hand van een cijfer dat gebaseerd is op de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding van een bedrijf. Bezoekers kunnen hier eventueel ook een geschreven review aan toevoegen om extra informatie te verstrekken over hun ervaring met het bedrijf.

Best beoordeelde kaaswinkel

Van de 709 Nederlandse kaaswinkels die bij Telefoonboek.nl bekend zijn, steekt er één met kop en schouders bovenuit qua beoordeling. "t Kaashuus in Elburg krijgt op basis van 43 beoordelingen een 10. Ter vergelijking: geen enkele andere kaaswinkel is beoordeeld met een 10 en alle andere kaaswinkels werden 22 keer of minder beoordeeld. Wat er dan zo bijzonder is aan kaaswinkel "t Kaashuus in Elburg? Vooral op de service en de prijs-kwaliteitverhouding wordt "t Kaashuus goed beoordeeld. In geschreven reviews lichten klanten toe waarom ze zo positief zijn over de kaaswinkel in Elburg. Daaruit blijkt dat ze vooral tevreden zijn met de smaak en kwaliteit van de kazen en worsten, de gezellige sfeer in de winkel en de schappelijke prijs. In veel reviews schrijven klanten dat ze de kaaswinkel aanraden aan anderen en dat een bezoek aan Elburg ook vraagt om een bezoek aan de kaaswinkel. Elburg is een oude stad in Gelderland, gelegen tussen Harderwijk en Zwolle.

Kaaswinkels in Utrecht

Voor de rest van de top vijf is gekeken naar kaaswinkels die een cijfer kregen op basis van 15 beoordelingen of meer. Er zijn dus kaaswinkels die een hogere beoordeling kregen dan die in de top vijf, maar de top vijf niet haalden vanwege hun lage aantal beoordelingen. Morty"s Kaas en Delicatessen in Utrecht krijgt de op één na hoogste beoordeling van een 9,1 en is daarmee de nummer twee. Iraanse Nederlander Morty nam de zaak in 2005 over van de voormalige eigenaar. Morty zette de kaaswinkel voort en maakte het tot een groot succes, blijkt uit de klantbeoordelingen. In de geschreven reviews wijden klanten uit over de vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit van de producten. Utrecht is tevens de plek waar de meeste goed beoordeelde kaaswinkels gevestigd zijn.

Plaats drie, vier en vijf

Op plaats drie in de top vijf van kaaswinkels in Nederland staat Mulder Kaas uit Steenwijk (Overijssel). Dat deze kaas-, noten- en zuidvruchtenwinkel door klanten met een hoog cijfer beoordeeld wordt, en dan vooral op service en prijs-kwaliteitverhouding, komt niet als een verrassing. Mulder Kaas is namelijk al vanaf 2010 in het bezit van een certificaat van de Stichting Kaas- en Delicatessenwinkels. Dit certificaat bewijst de hoge kwaliteit van de winkel, eigenaar en medewerkers.

Nummers vier en vijf zijn Vincent Kaas & Noten uit Heerlen met een 8,5 en Mezze Delicatessen uit Enschede met een 8,3. Vincent Kaas & Noten is in verhouding met de andere kaaswinkels een relatief jonge winkel, die in 2014 werd opgericht. Nummer vijf Mezze Delicatessen is ook meteen de jongste winkel uit de lijst, tenminste zo blijkt uit de website (die onder constructie is), die vanaf 2015 bestaat. Vooral de service en prijs-kwaliteitverhouding van dit bedrijf kregen een hoge beoordeling.

Top vijf best beoordeelde kaaswinkels

"t Kaashuus - Gemiddelde beoordeling: 10

Morty"s Kaas en Delicatessen - Gemiddelde beoordeling: 9,1

Mulder Kass - Gemiddelde beoordeling: 8,8

Vincent Kaas & Noten - Gemiddelde beoordeling: 8,5

Mezze Delicatessen - Gemiddelde beoordeling: 8,3

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!