Places logo
Menu

Volgens aanbiedingen vergelijker beste.nl heeft PLUS de voordeligste bieracties

Volgens aanbiedingen vergelijker beste.nl heeft PLUS de voordeligste bieracties

Nederlanders zijn echte koopjesjagers. Veel supermarkten spelen hierop in door producten in de aanbieding te doen. Aanbiedingen vergelijker Beste.nl heeft een overzicht van een aantal bekende supermarkten gemaakt, gemeten over de afgelopen vier jaar (2014 t/m 2018). In het onderzoek zijn drie supermarkten en vijf biermerken naast elkaar gezet, om u te kunnen vertellen welke supermarkt de beste aanbiedingen heeft wat betreft een bierkrat met 24 flesjes.

Gemiddelde per supermarkt

In dit onderzoek zijn de merken Amstel, Heineken, Brand, Hertog Jan en Grolsch vergeleken. De supermarkten die onder de loep zijn genomen zijn de Coop, Albert Heijn (AH) en de PLUS. Wanneer de Albert Heijn, Coop en PLUS met elkaar vergeleken worden over alle biermerken blijkt dat de aanbiedingen bij de PLUS het goedkoopste bier opleveren. Echter gaat dit om een verschil van zes centen. Als u dus bij een supermarkt de aanbiedingen volgt, zou het niet uit moeten maken waar u bier koopt. Echter wanneer u een voorkeur heeft voor een bepaald biermerk, dan zou het kunnen lonen een specifieke supermarkt in de gaten te houden.

Gemiddelde per biermerk

Uit de onderstaande grafiek kunnen een aantal dingen geconcludeerd worden. Amstel bier lijkt het voordeligste te worden aangeboden bij de Albert Heijn. Ook Heineken valt hier in de categorie goedkoopste. Echter voor Hertog Jan en Grolsch kunt u de AH beter links laten liggen. De Hertog Jan liefhebbers kunnen het beste de Coop in de gaten houden, waar de Grolsch liefhebbers beduidend goedkoper uit zijn bij de PLUS. Ook Brand is in deze supermarkt vaak goedkoper dan in de andere supermarkten.

Prijs (links)
*Data-analyse 2014 - 2018 aanbiedingenvergelijker Beste.nl

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!