Places logo
Menu

Stukadoors krijgen hogere beoordeling dan andere beroepsgroepen

Stukadoors krijgen hogere beoordeling dan andere beroepsgroepen

Mensen onderschatten vaak de waarde van een goede stukadoor. Hoewel stuken makkelijk lijkt, zijn er allerlei factoren waar goed stucwerk afhankelijk van is. Wel zo fijn als de muur netjes recht is. Daarom kunnen klanten op Telefoonboek.nl kwijt hoe ze de diensten van stukadoors ervoeren. Places Nieuws ging op onderzoek uit.

Beoordelingen en geschreven reviews

Van tevoren in een review lezen hoe klanten de diensten van een stukadoor ervoeren, kan helpen bij het kiezen van het juiste bedrijf. Daarom kan men op Telefoonboek.nl niet alleen terecht voor contactinformatie, maar ook om een beoordeling en geschreven review achter te laten. Het gemiddelde cijfer dat een bedrijf ontvangt van een klant is gebaseerd op de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Aan dit cijfer kan men een geschreven review toevoegen om extra informatie te geven. Dat hebben klanten ook gedaan over stukadoors.

Reviews over stukadoors

Bij Telefoonboek.nl zijn 6264 stukadoors geregistreerd. Daarover hebben klanten 1072 reviews achtergelaten. Het gemiddelde cijfers dat Nederlandse stukadoors krijgen is een 7,4. De ervaring leert dat het gemiddelde cijfer van een hele beroepsgroep doorgaans vrij laag is. Het cijfer dat de stukadoors ontvangen is in verhouding erg hoog.

Het hoge cijfer dat de stukadoors ontvangen staat in verhouding met het hoge aantal positieve beoordelingen dat ze ontvingen. De stukadoors ontvingen namelijk 752 positieve en 320 negatieve reviews. Opvallend is dat aan de meeste positieve reviews, namelijk 552, een 10 gekoppeld is. Voor de negatieve reviews geldt dat aan de meeste reviews (242) het cijfer 2 hangt. De stukadoors zijn dus in extremen beoordeeld. Met andere woorden: de mensen die positief waren, beoordeelden met hele hoge cijfers en de mensen die negatief waren beoordeelden juist met hele lage cijfers. Een reden daarvoor kan zijn dat de mensen gewoonweg hele extreme antwoordstijlen hebben. Een andere reden kan zijn dat alleen mensen die een extreme mening hebben de stukadoors beoordeeld hebben.

Positieve beoordelingen

In de positieve beoordelingen over stukadoors wordt vooral geschreven over het eindresultaat van het werk. In de reviews worden vooral complimenten gegeven over de kwaliteit, de afwerking, de professionaliteit en mensen noemen het vaak "vakwerk". Opmerkingen in positieve reviews luiden bijvoorbeeld als volgt: "In één woord een vakman die over alles nadenkt. Niet is hem te veel" en "Strak stucwerk". Als tweede wordt vaak positief geschreven over de service die stukadoorsbedrijven leveren. Daarnaast geven mensen vaak "algemeen positieve" oordelen, zoals "Zeer prettig bedrijf" en "Gewoon super", en zijn mensen positief over het gedrag van de stukadoors. Daarover schrijven ze bijvoorbeeld "Fijne communicatie. Hartelijke werkmensen" en "Zeer vriendelijke stukadoor die zijn vak verstaat".

Negatieve beoordelingen

Er zijn een aantal zaken waar in de negatieve reviews herhaaldelijk over geklaagd wordt. De meeste klachten gaan over afspraken die niet nagekomen worden. Zo luidt een review als volgt "Komt alle afspraken NIET na. 0,0 te vertrouwen". Daarnaast zijn er heel veel "algemeen negatieve" opmerkingen achtergelaten, zoals "waardeloos", "Niet kiezen! Super slecht" en "Niet onder de indruk van dit bedrijf". Andere zaken waar mensen niet altijd even tevreden over waren, zijn de kwaliteit van het werk dat stukadoors afleveren, de telefonische bereikbaarheid, de service en het gedrag van de stukadoors.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!