Places logo
Menu

Stijlvol het nieuwe jaar in? Bij deze juweliers vind je de mooiste sieraden

Stijlvol het nieuwe jaar in? Bij deze juweliers vind je de mooiste sieraden

Een sieraad is een mooi cadeau om te geven. Het kan een cadeau voor de feestdagen zijn, voor een jubileum of voor een andere speciale gebeurtenis. Sieraden kunnen een behoorlijke investering zijn. Daarom is het prettig als je bij het uitkiezen hulp krijgt van een deskundige juwelier. Telefoonboek.nl heeft de de vijf best beoordeelde juweliers voor je op een rij gezet. Bij deze juweliers weet je zeker dat je goed geholpen wordt.

Vijf best beoordeelde juweliers

De top vijf is gebaseerd op het aantal beoordelingen op Telefoonboek.nl. Bezoekers kunnen daar een bedrijf beoordelen met een cijfer tussen de 0 en 10. Juweliers komen alleen in aanmerking voor de top vijf als zij meer dan 40 unieke beoordelingen hebben gekregen.

  1. Juweelco Juweliers Den Haag - op basis van 84 beoordelingen gemiddeld een 9,4
  2. Goud Inkoop Valkenswaard - op bassi van 58 beoordelingen gemiddeld een 9,1
  3. Steinberg Trouwringen Rotterdam - op basis van 81 beoordelingen gemiddeld een 8,9
  4. Juwelier It's Beautiful Vroomshoop - op basis van 64 beoordelingen een 8,9
  5. Juwelier Pannekoek Winsum - op basis van 47 beoordelingen een 8,8.

Grootste collectie sieraden

Sinds 1979 biedt Juweelco Juweliers naar eigen zeggen de grootste collectie sieraden van Nederland aan. Liefhebbers kunnen hier terecht voor colliers, armbanden, hangers, bedels, oorbellen en nog veel meer. Op basis van 84 beoordelingen krijgt deze juwelier een 9.4, daarmee staat Juweelco Juweliers op de eerste plaats van deze top vijf.

Bij Goud Inkoop Valkenswaard kunnen klanten terecht als zij hun juwelen willen verkopen. Klanten kunnen hun goud of zilver vrijblijvend laten taxeren en eventueel verkopen of belenen. Klanten zijn tevreden met de service, Goud Inkoop Valkenswaard krijgt namelijk gemiddeld een 9.1. Juwelier Steinberg Trouwringen staat op de derde plaats en heeft vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Geliefden kunnen hier terecht voor het vinden van trouwringen, verlovingsringen, mémoires en ringen sets. Het wordt niet voor niks trouwringen specialist nummer één genoemd, deze juwelier krijgt namelijk veel positieve klantbeoordelingen. De juwelier krijgt op basis van 81 beoordelingen een 8.9.

Juwelier It's Beautiful (beoordeling: 8.9) uit Vroomshoop en Juwelier Pannekoek (beoordeling: 8.8) uit Winsum worden ook goed beoordeeld door klanten. Bij deze juweliers kun je met een gerust hart terecht als je op zoek bent naar een bijzonder sieraad.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!