Places logo
Menu

Sportief het nieuwe jaar in: sportartikelen kun je het beste hier kopen

Sportief het nieuwe jaar in: sportartikelen kun je het beste hier kopen

Het nieuwe jaar beginnen we massaal met goede voornemens. Na de oliebollen en champagne is het tijd voor smoothies, superfoods en de sportschool. Afvallen staat namelijk met stip op nummer één in de lijst met goede voornemens. Als een jaarabonnement op de sportschool misschien iets te ambitieus is, kun je ook sportartikelen aanschaffen en thuis aan de slag gaan. Bij welke winkel kun je dat het best doen? Places Nieuws zocht het voor je uit aan de hand van de database van Telefoonboek.nl.

Reviews

In totaal zijn er 711 reviews geschreven over organisaties die sportartikelen verkopen. Gemiddeld scoren deze organisaties een 8,2. Een ruime voldoende! Het aantal beoordelingen met een voldoende (6,0 of hoger) is daarom ook veel groter dan dat van de onvoldoende beoordelingen (lager dan een 6,0): 580 beoordelingen waren voldoende tegenover 131 onvoldoende.

Lange wachttijden en klantonvriendelijkheid

De negatieve beoordelingen hebben vaak te maken met lang wachten. Klanten moeten lang wachten voordat zij geld retour ontvangen, voordat een bestelling binnen is en totdat ze worden geholpen door personeel. Het personeel is in sommige zaken klantonvriendelijk. Een verbeterpunt voor een aantal winkels.

Ruim assortiment en deskundig personeel

De sportzaken die positief beoordeeld worden hebben vaak een ruim assortiment: 'je vindt er echt alles'. Het personeel is deskundig en biedt goede service. De adviezen die zij geven zijn goed en ook is de kwaliteit van de producten die verkocht worden super. Het valt klanten ook in positieve zin op als een sportzaak de sportclubs in de buurt sponsort.

Eervolle vermelding

Een eervolle vermelding voor De Zwarte Wolf in Leiden, de best beoordeelde sportwinkel. Het gemiddelde van de 51 beoordelingen die De Zwarte Wolf heeft gekregen is een 8,0. De service van deze winkel wordt door klanten als zeer goed ervaren: je kunt bijvoorbeeld makkelijk artikelen ruilen en krijgt een extraatje bij je aankoop. Het personeel is zeer vriendelijk en ervaren volgens klanten.

De gegevens van de reviews zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Deze beoordelingen bestaan uit cijfers voor de algemene indruk, service en prijs-kwaliteit verhouding. De beoordelaar kan dit cijfer voorzien van een geschreven review, waarin de positief of negatieve ervaring wordt toegelicht.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!