Slechts een procent van schoonheidssalons telefonisch niet goed bereikbaarTelefonische bereikbaarheid van schoonheidssalons

Is het tijd voor een moment voor uzelf, misschien een pedicure of een andere behandeling om te ontspannen? U kunt dan het beste bij een schoonheidssalon terecht. Een afspraak is telefonisch snel gemaakt want uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt dat bijna alle schoonheidssalons telefonisch erg goed bereikbaar zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek.nl staan 25.677 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "schoonheidssalons". Deze nummers worden in het bestand gemarkeerd als "slecht bereikbaar" wanneer er drie keer of vaker geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit houdt in dat er op dat moment geen antwoordapparaat was. Dit was bij 271 salons het geval, hetgeen neerkomt op 1,1% van de gevallen. Dat betekent dat 98,9% van de telefoonnummers weinig tot geen klachten krijgt.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van schoonheidssalons per provincie, heeft Friesland het hoogste percentage slecht bereikbare salons, daar is 1,8% van de schoonheidssalons niet goed bereikbaar. Flevoland komt met 0,8% als beste uit het onderzoek. Al met al is het percentage slecht bereikbare schoonheidssalons in alle provincies erg laag. Dit betekent dat de meeste schoonheidssalons goed scoren op hun telefonische bereikbaarheid.

Percentage slecht bereikbaar per provincie

 1. Friesland: 1,8%

 2. Utrecht: 1,6%

 3. Zuid-Holland: 1,3%

 4. Drenthe: 1,3%

 5. Noord-Brabant: 1,2%

 6. Groningen: 1,2%

 7. Noord-Holland: 1,2%

 8. Limburg: 1,1%

 9. Gelderland: 1%

 10. Overijssel: 0,9%

 11. Flevoland: 0,8%

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek