Places logo
Menu

Sint zorgt voor meer zoekopdrachten speelgoedwinkels

Sint zorgt voor meer zoekopdrachten speelgoedwinkels

Pakjesavond zorgt voor flinke drukte in winkels, webwinkels en bij pakketbezorgers. Ook op online gidsen zoals Telefoonboek.nl is de Sintdrukte goed te merken. Nu al is er in de maand december 75 procent vaker gezocht op speelgoedwinkels dan in andere maanden. Bezoekers zoeken daarbij voornamelijk naar de openingstijden en adresgegevens van speelgoedketens zoals Top1Toys.

Gouden tijden voor speelgoedwinkels

Met ruim 14.000 weergaven op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com in de afgelopen maand, springt speelgoedwinkel Top1Toys er met kop en schouders bovenuit, gevolgd door Intertoys met 11.000 weergaven. Dit zorgt bij deze speelgoedwinkels voor een stijging in de zoekopdrachten van respectievelijk 75 procent en 50 procent.

Populaire cadeau's

Uit de zoekresultaten blijkt dat parfum een zeer populair cadeau blijft. Zo liggen voor parfumerie Douglas de zoekresultaten ruim 40 procent hoger dan normaal. Ook zijn er aanzienlijk meer zoekopdrachten voor elektronica winkels, warenhuizen, juweliers en boekenwinkels.

Tijdens de decembermaand zoeken mensen voornamelijk naar de openingstijden en adresgegevens van speelgoedketens zoals Top1Toys en Intertoys.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. In het afgelopen jaar hebben ruim 45.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!