Places logo
Menu

Schade aan uw auto? Bij deze schade- en herstelbedrijven kunt u goed terecht

Schade aan uw auto? Bij deze schade- en herstelbedrijven kunt u goed terecht

Heeft u een botsing gehad met uw auto of heeft u door het parkeren kleine schade opgelopen? U kunt de schade aan uw auto laten repareren bij een schadebedrijf. Het repareren van schade kan een dure aangelegenheid zijn. Het is daarom van belang dat u bij het juiste bedrijf aanklopt. Places Nieuws nam de klantbeoordelingen voor schade- en herstelbedrijven onder de loep.

Klantbeoordelingen

Op basis van de gegevens van Telefoonboek.nl is gekeken hoe schade- en herstelbedrijven beoordeeld worden. Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers de contactgegevens van bedrijven kunnen vinden. Naast het vinden van contactgegevens kunnen bezoekers een beoordeling geven over hun ervaring met een bedrijf. Klanten kunnen een geschreven review achterlaten en een cijfer tussen de 2 en 10. In totaal zijn er 759 beoordelingen gegeven voor schade- en herstelbedrijven. Het gemiddelde van alle beoordelingen was een 7.9.

Positieve klanten

In totaal zijn er 581 voldoendes gegeven voor schade en herstelbedrijven. Een voldoende is een cijfer boven de 6. Het gemiddelde van de voldoendes was een 9.6, wat betekent dat er veel hoge cijfers zijn gegeven. Klanten zijn tevreden over een bedrijf als de service goed is, als de auto schoon en goed wordt afgeleverd en als er eerlijke prijzen worden gehanteerd. Dit is terug te lezen in een positieve beoordeling van een klant:

"Top geregeld! Ik had schade aan de auto buiten mijn schuld, verzekeringskwestie, ik ben zelfs geholpen bij de afwikkeling met de verzekering. Binnen een week was de auto klaar en je ziet er niets meer van! Zelfs extra werk uitgevoerd, 100% tevreden klant." - beoordeling op Telefoonboek.nl.

Negatieve beoordelingen

Er zijn naast de vele positieve reacties ook een aantal negatieve beoordelingen gegeven. In totaal zijn er 178 onvoldoendes gegeven, een cijfer onder de 6. Het gemiddelde cijfer van de onvoldoendes is een 2.5. In de negatieve reacties werd vaak genoemd dat schades niet goed gerepareerd worden, dat het personeel onvriendelijk is en dat afspraken niet worden nagekomen. Dit is terug te lezen in de volgende beoordeling van een klant:

"Zeer ontevreden! Mijn auto gebracht na een aanrijding voor reparatie, toen ik de auto kwam ophalen werd mij de sleutel gegeven zonder uitleg over wat er precies was beschadigd en wat zij hebben gerepareerd, Klantonvriendelijk en ga nooit weer terug naar deze garage." - beoordeling op Telefoonboek.nl.

Drie goed beoordeelde bedrijven

Op basis van de beoordelingen op Telefoonboek.nl zijn de drie best beoordeelde bedrijven op een rij gezet.

  1. Garagebedrijf H.J. Brugger - Hilversum. Gemiddeld een 8.8 op basis van 83 beoordelingen.
  2. Schadeservice Twente - Enschede. Gemiddeld een 8.5 op basis van 249 beoordelingen.
  3. Autoschadebedrijf A. Jansen B.V. - Wateringen. Gemiddeld een 7.8 op basis van 53 beoordelingen.

Bij Garagebedrijf H.J. Brugger in Hilversum kunnen klanten terecht voor onderhoud en reparatie aan hun auto. Klanten zijn zeer tevreden en geven het bedrijf gemiddeld een 8.8.

Mensen die in de buurt van Enschede wonen kunnen het beste terecht bij Schadeservice Twente. Schadeservice Twente is een allround schadeherstelbedrijf, het bedrijf kan met de nieuwste technieken, geavanceerde apparatuur en ervaring de schade aan uw auto herstellen. Het bedrijf krijgt gemiddeld een 8.5 op basis van 249 beoordelingen.

In het westen van het land wordt Autoschadebedrijf A. Jansen goed beoordeeld door klanten. Ook bij dit bedrijf kunt u terecht voor autoschade, ruitreparatie en uitdeuken zonder spuiten. Het bedrijf krijgt een ruim voldoende en scoort gemiddeld een 7.8.

Autoverzekering

Heeft u schade aan uw auto? Neem dan eerst contact op met uw verzekeraar. Bij het herstel van schade via de autoverzekering kiest de verzekeraar het schadebedrijf uit en stelt een expert vast wat de schade is.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!