Places logo
Menu

Nederlandse restaurants tijdens de feestdagen

Nederlandse restaurants tijdens de feestdagen

De vele feestdagen in december betekenen een drukte vanjewelste in de restaurantsector. Ook u heeft wellicht al een heerlijk kerstdiner buiten de deur gepland. En bent u zelf actief in deze branche, dan zult u merken dat de reserveringen deze maand echt nodig zijn. Veel consumenten willen op het laatste moment nog een felbegeerd tafeltje bemachtigen, maar dat is niet eenvoudig: veel restaurants zijn namelijk niet telefonisch bereikbaar.

Restaurants op Telefoonboek.nl

Alle restaurants in Nederland worden op Telefoonboek.nl vermeld. Bezoekers kunnen aangeven wat zij van deze restaurants vinden, door de desbetreffende restaurants te beoordelen op algemene indruk, service, prijs/kwaliteitverhouding en telefonische bereikbaarheid. Helaas is het niet goed gesteld met de telefonische bereikbaarheid van restaurants. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 77,4% van de meer dan 450 beoordeelde restaurants één of meerdere keren telefonisch niet bereikbaar was. Telefonisch nog even een plekje in een restaurant reserveren kan dus helaas gemakkelijk op een teleurstelling uitlopen.

Telefonische bereikbaarheid tijdens feestdrukte

Dat veel restaurants de telefoon tijdens drukke feestdagen niet opnemen is vervelend, maar wel te verklaren. In de decemberdrukte is het dan ook goed voor te stellen dat restaurantmedewerkers zich inspannen om de heerlijke gerechten op tijd te serveren. Het opnemen van de telefoon kan helaas niet tegelijkertijd en zal daarom in veel gevallen moeten wachten. Dat is niet alleen vervelend voor de consument, maar ook voor u als restauranthouder. Want neemt u een keer de telefoon niet op, dan kan dit betekenen dat de bellende klant overstapt naar uw concurrent. Telefonische bereikbaarheid tijdens de feestdagen is dus van groot belang voor uw omzet.

Uw telefonische assistent: de Places Antwoordservice

Focust u zich liever op het volledig bedienen van uw klant in plaats van uw telefoon? Dan biedt de Places Antwoordservice u een uitkomst. Kunt u zelf niet opnemen, dan worden gesprekken doorgeschakeld naar onze telefonistes. Zo wordt uw klant toch te woord gestaan, en dat op de manier waarop u dat wenst. Na het gesprek ontvangt u een gesprekssamenvatting met contactgegevens van de beller, zodat u tot actie kunt overgaan wanneer u dat wel uitkomt. Zo mist u dus geen reserveringen meer! Maak nu 30 dagen gratis gebruik van de Places Antwoordservice en laat uw zorgen aan ons over. Voor meer informatie of advies kunt u contact opnemen met 024-3506953. Wij helpen u graag het jaar succesvol af te sluiten.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!