Places logo
Menu

Rechtshulp scoort ruim voldoende door slechte telefonische bereikbaarheid

Rechtshulp scoort ruim voldoende door slechte telefonische bereikbaarheid

ZZP'ers en ondernemers lopen ondernemersrisico. Veel ondernemers kunnen namelijk tijdens hun werkzaamheden ooit betrokken raken bij een conflict. Dit kan bijvoorbeeld een conflict zijn met één van je werknemers, leveranciers of andere partijen waar je als werkgever mee te maken hebt. Zulke conflicten kunnen al snel in de papieren lopen. Wellicht twijfel je als ondernemer om rechtsbijstandverzekering af te sluiten? Zo'n verzekering dekt veelal kosten voor juridisch advies en proces-en gerechtskosten. Rechtshulp kun je inschakelen vanuit veel verschillende instanties. Maar waar kun je het beste terecht voor juridisch advies en hoe wordt de rechtshulp beoordeeld? Telefoonboek.nl zocht het voor je uit.

Beoordelingen en reviews op Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kan je naast contactinformatie ook klantenreviews vinden over verschillende bedrijven waaronder ook bedrijven die rechtshulp bieden. Klanten kunnen deze bedrijven een cijfer geven variërend van 1 tot 10. Klanten beoordelen bedrijven op algemene indruk, service, prijs-kwaliteit en telefonische beschikbaarheid. In totaal zijn er 845 reviews achtergelaten voor rechtshulp organisaties waaruit de gemiddelde score is berekend.

Rechtshulp over het algemeen ruim voldoende

Rechtshulporganisaties in Nederland, blijken volgens de beoordelingen van Telefoonboek.nl, over het algemeen ruim voldoende te scoren met een 7,0 gemiddeld. Er zijn in totaal 139 negatieve reviews achtergelaten (beoordelingen lager dan een 6) en 706 positieve reviews (beoordelingen hoger dan een 6). De rechtshulporganisaties die hoger dan een 6 zijn beoordeeld, scoren gemiddeld een 7,1. Rechtshulporganisaties die lager dan een 6 zijn beoordeeld scoren gemiddeld een 4,7. Er blijkt dus redelijk wat verschil te zijn in de kwaliteit van rechtshulp. Uit het onderzoek blijkt slechts 25% goed telefonisch bereikbaar te zijn. Er valt dus nog veel te winnen voor rechtshulporganisaties in Nederland.

De twee best beoordeelde rechtshulporganisaties

Uit de database van Telefoonboek.nl blijkt ook welke rechtshulporganisaties goed beoordeeld worden. Om mee te doen in deze beoordeling moet een bedrijf meer dan veertig beoordelingen hebben. Op nummer één staat WOZ-Adviseurs uit Venhuizen met 51 beoordelingen en een gemiddelde van 8,7. Het bedrijf scoort een 10 op de prijs/kwaliteit verhouding. Je kan namelijk als klant bij WOZ-Adviseurs gratis bezwaar indienen over je WOZ-waarde die door de gemeente is ingeschat. Uit de beoordelingen blijkt dat WOZ-Adviseurs al veel successen hebben behaald op dit gebied. Op nummer twee staat Novum Juristen uit Amsterdam met 63 beoordeling en gemiddeld een 8,3. Het bedrijf is goed bereikbaar met een score van 100%. Klanten zijn ook erg te spreken over de goede service. Ze vinden dat dat het bedrijf goed meedenkt en begrip toont in vervelende situaties.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!