Opticiens in Nederland zijn bekwaam en worden goed beoordeeldOpticiens in Nederland zijn bekwaam en worden goed beoordeeld

In 2017 waren er 2.232 optiekzaken in heel Nederland. Hier worden grote ketens als Pearle, Hans Anders en Specsavers onder geschaard, maar er zijn nog veel meer kleinere optiek zaken die de consument aan de juiste producten kunnen helpen. Volgens beoordelingen van consumenten op Telefoonboek.nl bevindt de beste opticien van Nederland zich in Doetinchem.

Beoordelingen op algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding

Op Telefoonboek.nl zijn telefoonnummers te vinden van particulieren en bedrijven. Deze bedrijven kunnen vervolgens ook beoordeeld worden. Onderdelen van deze beoordelingen zijn de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitverhouding van de producten en diensten binnen het bedrijf. Door deze beoordelingen samen te voegen tot een gemiddelde heeft Telefoonboek.nl een top tien van opticiens samengesteld.

Grote ketens niet in de top 10

Uit de database van Telefoonboek.nl bleek dat Hartemink Optiek uit Doetinchem de best beoordeelde opticien van Nederland is met een erg hoog gemiddelde van 9,9 met 112 beoordelingen. Opvallend is dat geen van de grote ketens te vinden is in de top 10. Mogelijk vinden consumenten het voor hen niet de moeite waard een beoordeling achter te laten, of een kleinschalige opticien geeft een beter gevoel. Opticiens lijken verder over het algemeen bekwaam in hun vak, gezien de cijfers die niet verder zakken dan een 9.

Top 10 best beoordeelde opticiens in Nederland

  1. Hartemink Optiek, Doetinchem 9,9
  2. Dé Opticien aan Huis, Veghel 9,9
  3. Lorax Optiek (Blitz Optiek), Voorthuizen 9,8
  4. Anna M Eyewear, Amsterdam 9,8
  5. Danel Optiek, Enschede 9,7
  6. Haasewinkel Oogmode & Optometrie, Enschede 9,6
  7. "t Uulke, Swalmen 9,6
  8. George Lemmens Optiek, Hoensbroek 9,5
  9. Lucky Look, Den Bosch 9,5
  10. Roy van der Vliet Optiek, Vinkeveen 9,4

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek