Places logo
Menu

Oprit of parkeerplaats aanleggen? Dit zijn de best beoordeelde bestratingsbedrijven in Nederland

Oprit of parkeerplaats aanleggen? Dit zijn de best beoordeelde bestratingsbedrijven in Nederland

Of je nu aan winkelen bent, of naar je eigen voordeur loopt, de kans is groot dat je over bestrating heen loopt. Zonder dat we er bij stil staan, vinden we het overal om ons heen. Bestrating heeft vaak een praktisch nut, maar je kunt er meer mee dan je denkt. Iedereen die een tuin aanlegt of een mooie oprit wil komt vroeg of laat in aanraking met een bestratingsbedrijf. Hoe betrokken je bij dit proces bent, hangt vaak af van het doel van de bestrating. Hoe dan ook, je wilt een betrouwbare en ervaren bestrater die naar je luistert, je ontzorgt en een dienst levert waar je tevreden mee bent. Places Nieuws zocht uit wat de vijf best beoordeelde Nederlandse bestraters zijn en waarom.

Top vijf best beoordeelde bestratingsbedrijven

Dit zijn de vijf best beoordeelde bestratingsbedrijven in Nederland. De gegevens zijn afkomstig van Telefoonboek.nl:

 1. M. Herbers Bestrating en Grondwerkzaamheden - Musselkanaal
  39 beoordelingen - gemiddeld een 10.0.
 2. Voorhorst Bestratingen - Wapenveld
  30 beoordelingen - gemiddeld een 9.5.
 3. Gebroeders Koelewijn Bestratingen B.V. - Capelle aan den Ijssel
  31 beoordelingen - gemiddeld een 8.3.
 4. V.O.F. Tolsma Sierbestrating - Berlikum
  37 beoordelingen - gemiddeld een 7.8.
 5. Mennema Bestratingen - Nieuw-Lekkerland
  34 beoordelingen - gemiddeld een 7.7.

Beoordelingen

De gegevens in dit artikel zijn afkomstig van Telefoonboek.nl. Hier kunnen klanten hun ervaringen delen en bedrijven beoordelen op prijs/kwaliteitverhouding, service, algemene indruk en bereikbaarheid. Bovenstaande top vijf is geselecteerd uit 1.265 Nederlandse bestratingsbedrijven. Er is niet alleen gekeken naar het gemiddelde cijfer dat deze bedrijven krijgen, maar ook naar het aantal beoordelingen.

Van de 1.265 bestraters krijgt maar liefst 87% een voldoende (6.0 of hoger) van haar klanten. Wat opvalt is dat ruim 70% van deze beoordelingen zich tussen de 6.0 en 7.5 bevindt. Klanten zijn dus tevreden, maar slechts een klein deel van de klanten beoordeelt de leverancier met een 7.5 of hoger.

Wat doen deze bedrijven goed?

Naast een cijfer, kunnen klanten op Telefoonboek.nl ook een geschreven beoordeling achterlaten. In deze reviews delen klanten hun ervaringen met een bestrater.

Vakmanschap

Wat opvalt is dat veel klanten het hebben over vakmanschap:

''Erg nette en vriendelijke stratenmaker, die een goed stuk werk levert. Wij zijn zeer tevreden over de diensten die dit bedrijf levert, en wij raden deze vakman ook zeker weten aan.'' - klantreview op Telefoonboek.nl.

Afspraken

Ten tweede zijn klanten tevreden wanneer afspraken worden nagekomen. Dit blijkt ook uit de negatieve reviews, waar klanten vaak hun ergernis uitspreken over bedrijven die afspraken niet nakomen:

''Na de gemaakte afspraken kwamen zij alles keurig op tijd na. Alles is binnen het tijdsbestek afgeleverd. Ons straatje ligt er weer TOP in.'' - klantreview op Telefoonboek.nl.

Conclusie

De ruime meerderheid van de Nederlandse bestraters laat tevreden klanten achter. Daarnaast is te zien dat klanten die bestrating nodig hebben, het vooral belangrijk vinden dat het bestratingsbedrijf hun afspraken nakomt en dat ze vakmanschap leveren. Toch laten sommige klanten een zeer negatieve review achter, waarin ze niet schuwen om bedrijven en contactpersonen bij hun naam te noemen:

''Wij hebben helaas bestrating gekocht bij ***. Na het leggen van de keien bleek dat wij een derde minder hebben gekregen dan waarvoor wij betaald hebben en die klacht hadden ze vaker gehad! Kies niet voor dit bedrijf…'' - klantreview op Telefoonboek.nl.

Dit soort online reviews zijn voor zoekers steeds beter inzichtelijk en kunnen bedrijven dus ook steeds vaker maken of breken. Nu steeds meer bestratingsbedrijven ook online te vinden zijn, groeit het belang van goede klantreviews. Zorg er dus voor dat je tevreden klanten achterlaat!

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!