Places logo
Menu

Openingstijden.com populairst op mobiel

Openingstijden.com populairst op mobiel

Niemand houdt er van om voor een gesloten deur te staan. Zeker niet als zich achter die deur een winkel vindt waarvan u het een en ander nodig heeft. Om dit soort vervelende zaken te voorkomen bestaat er Openingstijden.com: zowel op de computer als op uw mobiele telefoon kunt u checken of de winkels in uw stad of dorp nog open zijn na vijven. Dat kan een hoop nodeloos op-en-neer gereis schelen.

Mobiel versus desktop

Er bestaan twee versies van Openingstijden.com: een mobiele en een desktopversie. De mobiele versie is het populairst: hier werden de openingstijden van 9.538.754 verschillende bedrijven gevonden. Op de desktop werden 7.655.940 bedrijven gevonden. In totaal vonden er 8.028.023 sessies plaats op vaste computers, tegenover 10.665.380 op smartphones en 3.544.025 op tablets. Daarbij was overigens de mobiele versie het populairst: deze werd in meer dan twee derde van de gevallen gebruikt.

Branches

Openingstijden.com is de grootste en meest volledige openingstijden-website van Nederland: met ruim 66.000 bedrijven en duizenden bezoekers per maand heeft het al veel bedrijven én klanten geholpen. Veel gezochte branches op Openingstijden.com zijn banken, supermarkten, tuincentra en bouwmarkten.

Keten

De juiste openingstijden van de grootste winkel- en bedrijfsketens van Nederland zijn te vinden op onze website. Zo zijn er 2017 kantoren van PostNL, 860 winkels van Kruidvat en 848 Albert Heijn Supermarkten die hun openingstijden al op de website vermelden.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!