Places logo
Menu

Op zoek naar een timmerman? Timmerbedrijf uit Ouddorp wordt als beste beoordeeld

Op zoek naar een timmerman? Timmerbedrijf uit Ouddorp wordt als beste beoordeeld

Op zoek naar een timmerman voor het verbouwen of produceren van houtachtige producten? Het wordt steeds lastiger om een timmerman te vinden. In de bouw is namelijk een groot tekort aan werklieden. Ook timmermannen worden door veel bouwbedrijven gezocht. Een timmerman construeert, repareert of monteert bouwwerken waarbij het meestal gaat om houten constructies. Om de zoektocht naar een timmerbedrijf gemakkelijker te maken heeft Places de vijf beste op een rij gezet.

Goed beoordeelde timmerbedrijven

Timmerbedrijf W. Meijer uit Ouddorp wordt als beste beoordeeld. Het bedrijf ontvangt gemiddeld een 9,6 op basis van 55 verschillende beoordelingen. Klanten vonden het prettig dat het bedrijf een duidelijke offerte gaf, keurig op afspraak was en keurig werk heeft geleverd.

Intven Traprenovatie uit Luyksgestel staat met een 9,3 op de tweede plaats. Het bedrijf ontving 62 verschillende beoordelingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Timmerbedrijf van den Heuvel is op de derde plaats geëindigd. Het timmerbedrijf krijgt een 8,5 op basis van 48 verschillende beoordelingen. Timmerbedrijf van den Heuvel is gestart in 1979 waarbij het bedrijf zich voornamelijk specialiseerde in timmerwerken, interieurbouw en carrosserie-inrichting. In de jaren daarna heeft het bedrijf zich steeds meer gespecialiseerd in maatwerk voor overkapping, verandadaken en lichtstraten.

Op de vierde plaats staat TGK KeukenMontage uit Oud Gastel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verrichten van stel- en montagewerkzaamheden met betrekking tot keukenmeubelen, keukenaccessoires en aanverwante producten. Het bedrijf ontvangt op basis van 76 beoordelingen een 7,2 gemiddeld. Op de laatste plaats staat J Sikkema, Interieur en Keukenmontage uit Appelscha. Ook dit bedrijf is gespecialiseerd in de montage van keukens en interieur. Het bedrijf krijgt op basis van 43 beoordelingen een 6,7.

Top vijf best beoordeelde timmerbedrijven

  1. Timmerbedrijf W. Meijer uit Ouddorp - op basis van 55 beoordelingen gemiddeld een 9,6;
  2. Intven Traprenovatie uit Luykgestel - op basis van 62 beoordelingen gemiddeld een 9,3;
  3. Timmerbedrijf Van den Heuvel B.V. uit Dieden - op basis van 48 beoordelingen een 7,2.
  4. TGK KeukenMontage B.V. uit Oud Gastel - op basis van 76 beoordelingen een 7,2;
  5. J. Sikkema, Interieur en Keukenmontage uit Appelscha - op basis van 43 beoordelingen een 6,7.

Onderzoek
Dit onderzoek is gebaseerd op het aantal beoordelingen op Telefoonboek.nl. Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers terecht kunnen voor het vinden van bedrijfsinformatie. In totaal staan er ruim 6.000 timmerbedrijven geregistreerd. Bezoekers kunnen bedrijven een review geven bestaande uit een cijfer tussen de 2 en 10 en een geschreven beoordeling achterlaten. In totaal zijn er 4.024 beoordelingen gegeven door klanten aan timmerbedrijven. Op basis van deze beoordelingen hebben we de vijf best beoordeelde timmerbedrijven op een rij gezet. Een bedrijf komt alleen in aanmerking voor de top vijf als het minimaal 40 verschillende beoordelingen heeft ontvangen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!