Places logo
Menu

Onur Supermarket krijgt in Venlo weer de beste beoordeling

Onur Supermarket krijgt in Venlo weer de beste beoordeling

Venlo, de tweede stad van de provincie Limburg, is van oudsher een handels-, transport- en industriestad. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit komt doordat het dichtbij het Duitse Ruhrgebied ligt. In de stad, waar Venloos gesproken wordt, zijn dan ook nog steeds veel bedrijven gevestigd. Telefoonboek.nl onderzocht hoe bezoekers deze bedrijven beoordeelden.

Beoordelingen

Tegenwoordig is het gewoon om voor het gebruik van producten of diensten van een bedrijf het internet op te gaan om te lezen hoe consumenten dat bedrijf beoordelen.

Daarvoor kan men terecht op Telefoonboek.nl. Naast contactinformatie vindt men er beoordelingen en geschreven reviews door bezoekers. Deze beoordelingen zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Een geschreven review toevoegen om het cijfer toe te lichten is optioneel.

Best beoordeeld in Venlo

Net als in 2017 scoort Onur Supermarket hoog. De Turkse supermarkt is inmiddels 67 keer beoordeeld, waarmee het ook meteen het meest beoordeelde Venlose bedrijf is, en scoort op basis daarvan gemiddeld een 10. Uit geschreven reviews blijkt dat mensen vooral heel positief zijn over de houding en het gedrag van het personeel. Er worden opmerkingen geschreven als "super vriendelijk personeel".

Op de tweede plaats staat Taxi Venlo en Omstreken. Dit taxibedrijf scoorde ook een 10, maar deed dat op basis van minder beoordelingen. Bakkerij "t Mikske en Venlex Advocaten scoorde ook allebei een 10, op basis van hetzelfde aantal beoordelingen. Zij delen dan ook de derde plaats. Op de laatste plaats in de top vijf staat Kapsalon Gaby van der Made met een 9,9.

Top vijf van best beoordeelde bedrijven uit Venlo

1. Onur Supermarket - Gemiddelde beoordeling: 10

2. Taxi Venlo en Omstreken - Gemiddelde beoordeling: 10

3. Bakkerij "t Mikske - Gemiddelde beoordeling: 10

4. Venlex Advocaten - Gemiddelde beoordeling: 10

5. Kapsalon Gaby van der Made - Gemiddelde beoordeling: 9,9

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!