Ontspannen met schoonheidsbehandeling en pedicure bij beste bedrijf LeidenBeautysalon is het best beoordeelde bedrijf van Leiden

De vakantie is weer bijna voorbij en dat betekent maar één ding: de scholen beginnen weer. De introductieweken van de universiteiten en hogescholen zijn weer achter de rug en met gezonde tegenzin duiken de studenten weer in de boeken en in de collegebanken. In Leiden staat de oudste universiteit van Nederland, die in 1575 werd opgericht. Een echte studentenstad dus, met 12.630 studerende inwoners. Telefoonboek.nl onderzocht welke bedrijven uit deze studentenstad het best beoordeeld worden door bezoekers. In dit artikel lees je meer over deze bedrijven en zie je in één oogopslag welke vier bedrijven het best beoordeeld zijn.

Klanten beoordelen bedrijven

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen niet alleen contactinformatie van bedrijven vinden, maar ook een beoordeling toekennen aan een bedrijf. Bezoekers geven een score aan het bedrijf op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Deze drie beoordelingen samen vormen een gemiddeld cijfer. Op basis van deze gemiddelden is een top vier opgesteld. Je ziet meteen welk bedrijf het hoogst scoort en dus de beste beoordeling heeft gekregen.

Deze vier Leidse bedrijven scoren het hoogst

  1. Body & Beauty Leiden: 67 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,9
  2. Tolkbureau Havin Ahmad: 157 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,6
  3. Bloemen- en Plantenshop Bert Kulk: 75 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,5
  4. Info Service Hoogbruin: 67 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,4

Genieten bij de schoonheidssalon

Body & Beauty is een allround schoonheidssalon en een praktijk voor huidverbetering, huidverjonging, ontharingstechnieken en professionele medische pedicurebehandelingen. Kortom, de salon is van alle markten thuis. De behandelingen worden afgestemd op persoonlijke eisen en wensen. De eigenaresse van de salon is ervaren en kundig. Klanten omschrijven haar als een 'vakvrouw, die weet waar ze over praat.' Ervaring heeft ze zeker: de salon bestaat dit jaar 25 jaar. Dit jubileum is net als de hoge score die ze van haar klanten krijgt zeker reden voor een feestje.

Foto: Pixabay


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek