Places logo
Menu

Onderzoek: welke massagepraktijken worden het beste beoordeeld?

Onderzoek: welke massagepraktijken worden het beste beoordeeld?

Een massage zou volgens experts verschillende voordelen bieden: het zou de goede balans tussen lichaam en geest kunnen bevorderen en het verbetert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Een massage kan duur zijn, daarom willen mensen vaak vooraf weten of ze in goede handen zijn. Veel mensen lezen daarom eerst beoordelingen van andere klanten voordat zij een afspraak maken. Telefoonboek.nl heeft uitgezocht hoe massagepraktijken worden beoordeeld.

Ruim voldoende voor massagepraktijken

In totaal zijn er op Telefoonboek.nl 392 beoordelingen achtergelaten voor massagepraktijken. Massagepraktijken scoren over het algemeen erg goed, het gemiddelde cijfer is namelijk een 8,8. 352 praktijken hebben een voldoende gekregen, in dit geval een cijfer boven de 6. Deze bedrijven ontvingen gemiddeld een 9,5. Slechts 36 massagepraktijken kregen een onvoldoende, het gemiddelde van deze bedrijven was een 2,7. Klanten vinden het belangrijk dat ze ruim de tijd en aandacht krijgen en dat de kwaliteit van de massage goed is. De meest genoemde kritiekpunten voor massagepraktijken zijn te hoge prijzen, slechte bereikbaarheid en amateuristische massage.

Drie best beoordeelde massagepraktijken

Op basis van de beoordelingen op Telefoonboek.nl is een top drie opgesteld van de drie beste massagepraktijken. Bedrijven komen alleen in aanmerking voor de top drie als zij meer dan 40 verschillende beoordelingen hebben ontvangen.

1. Baan Thaise Massage - Zaandam

Op de eerste plaats staat de Baan Thaise Massage uit Zaandam, het bedrijf krijgt gemiddeld een 10.0 op basis van 46 beoordelingen. De masseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de Thaise massage en dat zorgt voor veel tevreden klanten. Liefhebbers kunnen er terecht voor een traditionele Thaise massage, een hotstone massage, kruidenstempel massage, rug, nek en schouder massage en ontspanningsmassage met olie.

2. Changburi Traditional Thai Massage - Geldrop

Met gemiddeld een 9.4 op basis van 76 unieke beoordelingen staat Changburi op de tweede plaats. Bij Changburi kunnen liefhebbers terecht voor verschillende soorten massages zoals de traditionele thaise massage, een olie massage, aroma massage en therapie massage. Klanten zijn erg tevreden over de vriendelijke en enthousiaste masseuse.

3. Massagepraktijk Holistic-Attentio - Baarle Nassau

Op de derde plaats staat massagepraktijk Holistic-Attentio, deze praktijk krijgt op basis van 362 beoordelingen gemiddeld een 9.1. De gediplomeerde holistisch masseuse kan een intensieve, milde massage behandeling toepassen om pijnpunten te verlichten en rust en ontspanning geven.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!