Places logo
Menu

Onderzoek: BENU Apotheek de Weef in Aalten best beoordeelde apotheek

Onderzoek: BENU Apotheek de Weef in Aalten best beoordeelde apotheek

Voor het verkrijgen van medicijnen en advies kunnen mensen terecht bij een apotheek. Dit kan een onafhankelijke apotheek zijn of een apotheek die deel uitmaakt van een grotere keten. Veel klanten vinden het belangrijk dat zij snel en goed worden geholpen. Lange wachttijden en een slechte service kunnen voor ontevreden klanten zorgen. Het is fijn als klanten weten welke apotheken goed scoren op service en kwaliteit. Op basis van de beoordelingen op Telefoonboek.nl is een top vijf van best beoordeelde apotheken opgesteld. BENU Apotheek de Weef in Prinsenbeek kreeg de beste beoordeling.

Beoordelingen van apotheken op Telefoonboek.nl
De bezoekers van Telefoonboek.nl beoordeelden verschillende apotheken op basis van algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitsverhouding. Om meegenomen te worden in dit overzicht, moet een organisatie minstens 10 unieke beoordelingen gekregen hebben. In totaal staan 3.124 verschillende apotheken geregistreerd op de website van Telefoonboek.nl.

Drie best beoordeelde apotheken

Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl krijgt BENU Apotheek De Weef in Aalten de beste beoordeling. Deze apotheek krijgt een gemiddelde beoordeling van een 9,7. De best beoordeelde apotheek behoort tot de grootste keten van apotheken in Nederland: BENU. BENU Apotheek is de afgelopen jaren gegroeid naar een totaal van ruim 360 apotheken. Ondanks de grote hoeveelheid apotheken die de keten heeft, staat er slechts één BENU Apotheek in de top vijf van best beoordeelde apotheken.

Op de tweede plaats staat de apotheek Kennemerbax in Haarlem. Dit is een onafhankelijke apotheek die niet verbonden is aan een andere partij. Deze apotheek krijgt gemiddeld een 9,3. Op de derde plaats staat De Beekse Apotheek in Prinsenbeek. Deze apotheek krijgt gemiddeld een 9,2. Het is opvallend dat deze apotheek zo goed beoordeeld wordt, de apotheek is namelijk pas in september 2017 geopend. De overige apotheken in de top vijf best beoordeelde apotheken zijn hieronder weergegeven.

Top vijf best beoordeelde apotheken

  1. BENU Apotheek De Weef - Gemiddelde beoordeling: 9,7
  2. Kennemerbax Haarlem - Gemiddelde beoordeling: 9,3
  3. De Beekse Apotheek Prinsenbeek - Gemiddelde beoordeling: 9,2
  4. Service Apotheek In "t Groen Deurne - Gemiddelde beoordeling: 8,4
  5. Buurtapotheek Almelo - Gemiddelde beoordeling: 8,3

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!