Places logo
Menu

Noodnummer Kamer van Koophandel groot succes

Noodnummer Kamer van Koophandel groot succes

De Kamer van Koophandel heeft eind november 2017 een noodnummer geopend: de Comeback-lijn. Ondernemers kunnen naar dit nummer bellen als ze in moeilijkheden zitten en advies nodig hebben. Door deze Comeback-lijn kan de Kamer van Koophandel (KvK) ondernemers advies geven en ze indien nodig doorsturen naar een andere expert. Uit cijfers blijkt dat het noodnummer erg populair is. Op de dag dat het nummer werd geopend kreeg de KvK al 223 telefoontjes, ook na deze dag bleef het aantal telefoontjes binnen stromen.

Ondernemers in moeilijkheden

Volgens Michiel Huitema van de Kamer van Koophandel heeft bijna de helft van de 1,8 miljoen ondernemers in Nederland het weleens moeilijk gehad. Door taboes durven veel ondernemers niet over hun problemen te spreken. Met de Comeback-lijn probeert de Kamer van Koophandel een luisterend oor te bieden. Aan het hoge aantal telefoontjes dat de KvK krijgt lijkt het openen van het noodnummer een goede actie te zijn geweest.

Foto: Bigstock

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!