Noodnummer Kamer van Koophandel groot succesNoodnummer Kamer van Koophandel groot succes

De Kamer van Koophandel heeft eind november 2017 een noodnummer geopend: de Comeback-lijn. Ondernemers kunnen naar dit nummer bellen als ze in moeilijkheden zitten en advies nodig hebben. Door deze Comeback-lijn kan de Kamer van Koophandel (KvK) ondernemers advies geven en ze indien nodig doorsturen naar een andere expert. Uit cijfers blijkt dat het noodnummer erg populair is. Op de dag dat het nummer werd geopend kreeg de KvK al 223 telefoontjes, ook na deze dag bleef het aantal telefoontjes binnen stromen.

Ondernemers in moeilijkheden

Volgens Michiel Huitema van de Kamer van Koophandel heeft bijna de helft van de 1,8 miljoen ondernemers in Nederland het weleens moeilijk gehad. Door taboes durven veel ondernemers niet over hun problemen te spreken. Met de Comeback-lijn probeert de Kamer van Koophandel een luisterend oor te bieden. Aan het hoge aantal telefoontjes dat de KvK krijgt lijkt het openen van het noodnummer een goede actie te zijn geweest.

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek